Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Izgradnja kapitalnih objekata
  Bajnatska završena, Lošinjska se radi
  07.05.2016.

  Nakon polaganja cevovoda u Bajnatskoj ulici, ova saobraćajnica od subote je ponovo otvorena za saobraćaj, što je naročito važno za tranzit teretnih vozila, tako da centar grada više nije u tolikoj meri opterećen zbog preusmeravanja saobraćaja. Autobuske linije 1-1a i 2 vraćene su na svoju raniju trasu, a u potpunosti je otvorena i ulica Braće Radić.

  3838_1.jpg 

  Kako saznajemo od inženjera Gorana Mijatovića, rukovodioca Projekta izgradnje vodnih sistema, desna strana Trga žrtava fašizma, prema ulici Šandora Petefija, zbog radova „Toplane“, moguće je da će biti završena tek polovinom juna. Naime, „Toplana“, koja je trebalo da okonča polaganje instalacija do 1.maja, obavestila je da će posao produžiti do 15. maja, jer je došlo do pucanja na varovima, a posle toga biće potrebno još 15 do 20 dana da se asfaltira.

  Lošinjska ulica, kako je i planirano, još nekih mesec i po dana biće zatvorena za saobraćaj. Na prvom delu cevovoda izvršena je proba na pritisak, od „Severa“ do ulice Đorđa Natoševića do Balkanske, a ostalo je da se proba obavi od Balkanske do Senćanskog puta. Nakon završetka radova biće potrebno još desetak dana da se obavi prevezivanje priključaka i kompletna analiza vode.

  Što se tiče radova koji su završeni, danas je zakazan tehnički prijem Centralnog magistralnog vodovoda, a naredne nedelje prve faze Kolektora II.

  M.Radojčin

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja