Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Specijalistička očna ordinacija Pušin obeležava 20. jubilej uspešnog rada i brige o zdravlju pacijenata
  Porodičnu tradiciju i kvalitetan rad nastavila dr Ivana Pušin
  21.05.2016.

  Danas Specijalistička očna ordinacija "Pušin" raspolaže savremenom opremom, koja omogućava dobru dijagnostiku, praćenje i lečenje glaukoma, dijabetične retinopatije, senilne degeneracije makule i drugih bolesti oka, kao i određivanje svih vrsta kontaktnih sočiva, a kvalitetnom uslugom i brigom o pacijentima ordinacija je stekla izuzetan renome tokom protekle dve decenije od osnivanja.

  3894_1.jpg
  Dr Ivana Pušin posvetila se isključivo radu u ordinaciji koju je
  osnovala njena majka dr Stanislava Kauzlarić Pušin

  Specijalističku očnu ordinaciju "Pušin" osnovala je prim. dr Stanislava Kauzlarić Pušin, 17. maja 1996. godine. Njeno višegodišnje iskustvo u dijagnostici i lečenju oftalmoloških bolesti i korekciji refrakcionih anomalija, rezultovalo je svakodnevnim unapređenjem rada ordinacije.

  Povećanjem broja pacijenata i napretkom tehnologije, rasle su i potrebe za unapređivanjem opreme. Danas ordinacija raspolaže savremenom opremom, koja omogućava dobru dijagnostiku, praćenje i lečenje glaukoma, dijabetične retinopatije, senilne degeneracije makule i drugih bolesti oka, kao i određivanje svih vrsta kontaktnih sočiva.

  Pružanjem kvalitetne usluge i brige o pacijentima, ordinacija je sticala renome tokom svih ovih godina, tako da se broj pacijenata povećavao. Danas su to pacijenti svih starosnih uzrasta, od novorođenčadi do naših najstarijih sugrađana.

  Porodičnu tradiciju i kvalitetan rad u ordinaciji je nastavila dr Ivana Pušin, koja je napustila rad u gradskoj bolnici i posvetila se isključivo radu u ordinaciji koju je osnovala njena majka. Njeno iskustvo u hirurgiji katarakte i želja da se i dalje bavi tim radom je bilo presudno da se u okviru ordinacije opremi sala za hirurške intervencije i u avgustu 2015. godine je urađena prva operacija katarakte. Investiranjem u savremenu opremu i kontinualnim stručnim usavršavanjem osoblja, obezbeđeni su uslovi za kvalitetno i uspešno lečenje katarakte, tako da je za manje od godinu dana obavljeno više od 100 uspešnih operacija.  U ordinaciji su obavljene i brojne oftalmološke estetske intervencije na kapcima.

  Tokom svih ovih godina ordinacija je pratila trendove reklamiranja, a kvalitetnim radom je obezbedila najbolji vid reklame, a to su zadovoljni pacijenti.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja