Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Ekipa „Dnevnjaka” oduševila Subotičane
  Tražilo se mesto više
  25.05.2016.

  U okviru projekta „KORAK”, kojeg sprovodi CeMar – Centar za marketing pri Ekonomskom fakultetu u Subotici, u utorak, 17. maja, u sali Nepkera, okupio se veliki broj mladih, a sve u cilju proslave 15 godina CeMar-a, koji sprovodi projekat kojem je cilj podizanje svesti mladih o značaju neformalnog obrazovanja i podsticanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

  3912_1.jpg

  Glavne zvezde bili su popularni realizatori „Dnevnjaka”, popularne humorističke forme koja se inače može pratiti na RTV-u, odnosno youtube kanalu.

  Organizatori su zadovoljni kako je protekao sam događaj.  Na veliko iznenađenje svih, odziv mladih je bio više nego odličan, jer su karte su rasprodate do poslednjeg mesta u roku od 3 dana. – Zahvaljujemo se svima koji su doprineli realizaciji projekta, Gradu Subotica, Resoru za omladinu,sport i turizam, Kancelariji za mlade, Ekonomskom fakultetu, kao i svim profesorima i dekanatu. Nadamo se da ce u skorijoj budućnosti biti još ovakvih manifestacija, a da će odziv mladih opet biti ovakav – ističe Merlina Sabo iz Upravnog odbora CeMar-a, a njena koleginica Bojana Ćirić dodaje:

  – Ovo pokazuje da mladima nedostaje kvalitetan sadržaj i da ćemo se potruditi da od nove školske godine organizujemo opet nešto veliko. Što se publike tiče, utisci su odlični. Posetioci su „Nepker” napustili nasmejani i u dobrom raspoloženju, i što kaže Balašević, „osmeh se vratio u grad”.

  Članovi CeMara nastavljaju sa radom, a za kraj maja je, kako prenosi Željana Kujundžić, zakazano novo okupljanje.

  – Planiramo Kreativnu nedelju koja će se održavati na Ekonomskom fakultetu, gde će mladi moći da pokažu svoje veštine i kreativnost. Još uvek smo u fazi kreiranja programa za taj događaj.  Nadamo se velikom interesovanju mladih, da zajedno naučimo nešto novo, kao i da se dobro zabavimo.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja