Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  EURO PETROL PREDSTAVIO EPK AGRO KARTICU NA POLJOPRIVREDNOM SAJMU U NOVOM SADU
  Pokloni za prve kupce traktora
  26.05.2016.

  Pravi domaćin vodi računa o svakom dinaru, ali – pre svega – o kvalitetu goriva za svoj traktor. Jer, jedan od osnovnih preduslova brige o agromehanizaciji je upravo KVALITETNO GORIVO. Poslovni partneri su kompaniju EURO PETROL prepoznali kao POUZDANOG PARTNERA, koji ih već dve decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.  Za svoje partnere iz oblasti agro biznisa, Euro Petrol je početkom maja lansirao EPK AGRO karticu, koja obezbeđuje popuste na sve vrste goriva

  3917_1.jpg  Uz EPK AGRO KARTICU poljoprivrednici mogu uštedeti i do 9 dinara po litri evro dizel goriva, u zavisnosti od količine.  Popust se zato i naziva pravi DOMAĆINSKI POPUST!

  Želeći da nagradi lojalnost više od 110 hiljada članova EP kluba, kompanija Euro Petrol je znatno proširila asortiman sa popustima – osim popusta na cene goriva, proširen je broj artikala sa popustima iz oblasti auto kozmetike, ulja i maziva, prilikom pranja i usisavanja automobila itd.

  3917_2.jpg

  Kupovina traktora je značajna investicija za poljoprivrednika, koja zahteva adekvetnu pažnju u svim aspektima - svakodnevno održavanje, blagovremeni servis, originalni rezervni delovi itd.  Jedan od osnovnih preduslova brige o agro mehanizaciji je upravo KVALITETNO GORIVO.

  Ove godine kompanija Euro Petrol na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 14. do 20. maja 2016. godine nastupa na štandu uvoznika najpopularnijih traktora u Srbiji - Belarus i Mahindra, kompanije Agropanonka. Nova AGRO KARTICA i pravi domaćinski popusti su privukli veliku pažnju posetioca sajma. Svim novim vlasnicima EPK AGRO KARTICE, kao znak pažnje prilikom učlanjenja, Euro Petrol poklanja prigodan poklon.

  Žele ći DA SE NOVI VLASNICI TRAKTORA OD STARTA NAVIKNU NA VRHUNSKI KVALITET GORIVA, kompanije EURO PETROL i Agropanonka su odlučile da prvih pet sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 300 litara Euro Petrol goriva.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja