Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Od 2.do 4. juna u Hali sportova održava se jubilarni Deseti privredni sajam Subotice
  Na „SuSajmu” privrednici iz šest regija
  31.05.2016.

  Jubilarni, deseti Međunarodni i regionalni sajam - „SuSajam 2016“ biće održan u subotičkoj Hali sportova od 2. do 4. juna, a učestvovaće oko 200 izlagača iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske, Rumunije i Nemačke.

  Za Deseti Međunarodni i regionalni „SuSajam 2016“, od 2. do 4. juna u Hali sportova, potvrdilo je dolazak oko 200 izlagača iz 15 regionalnih privrednih komora koji će na 1600 kvadrata izložiti svoje proizvode.  Organizator sajma je JKP „Subotičke pijace“, u saradnji sa Gradom Subotica i Regionalnom privrednom komorom Subotice.

  3927_1.jpg

  Na „SuSajmu” će se predstaviti oko 50 subotičkih malih i srednjih preduzeća iz više regiona, a preko stotinu privrednika predstaviće svoje ponude.

  —Cilj nam je bio da predstavimo sve regione Srbije, a prvi put biće predstavljena privreda Kosova i Metohije, istočne, zapadne i centralne Srbije, kao i privreda Beograda i čitave Vojvodine. Pored prehrambene industrije koja je svake godine dala poseban pečat subotičkom Sajmu, ove godine će na posebnom štandu biti predstavljena i vina iz našeg regiona. Na „SuSajmu” će svoje delatnosti predstaviti privrednici iz šest regija: Međumurske županije, iz Rumunije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, istakla je Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“, dodajući da je to preduzeće predvidelo 4 miliona dinara za „SuSajam” na osnovu Programa poslovanja.

  Vukoja ističe, da je ipak naknadno taj iznos reprogramiran, pa će za organizaciju Sajma ove godine biti utrošeno oko 20 odsto manje sredstava iz gradskog budžeta, ali se to neće odraziti na kvalitet ovogodišnjeg „SuSajma”.

  U četvrtak, 2. juna i u petak, 3. juna, Sajam će biti otvoren od 10 do 20 časova, a zatvaranje je u subotu, 4. juna, u 12 časova.

  —Na zatvaranju, biće izvučen dobitnik vredne nagrade - kotla za čvrsto gorivo, koju je obezbedio jedan od izlagača, preduzeće „Tehnoserv“. Biće i drugih vrlo vrednih nagrada, koje će na ovogodišnjem Sajmu dodelili i kompanija Dudi co, koja će odlučiti hoće li to biti proizvodi bele tehnike, ili druga vrsta proizvoda, pa verujemo da će pored velikog broja izlagača i posetioci u rekordnom broju posetiti Sajam, jer je Sajam bogatiji ponudama iz velikog broja regiona, istakla je direktorka Subotičkih pijaca Ilinka Vukoja.

  Ulaz na Sajam će i ove godine biti besplatan za sve posetioce.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja