Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  "Dudi Co" obezbedio 20 sajamskih nagrada, koje sutra u Hali sportova deli dobitnicima
  Na SuSajmu, "Dudi Co" privukao najviše posetilaca
  06.06.2016.

  Renomirana subotička kompanija Dudi Co, ove godine, proslavlja dvadeset godina postojanja, a učestvuje i na „SuSajmu 2016“, desetom Međunarodnom i regionalnom sajmu koji je u toku, traje od 2.  do 4. juna u Hali sportova, gde će sutra dodeliti veliki broj nagrada posetiocima Sajma i štanda Dudi Co!

  3959_1.jpg
  Na štandu „Dudi co” posetiocima pripremani
  ceđeni sokovi malih aparata Gorenje

  Dudi Co na Sajmu predstavio novi loyalty program, koji će njihovim kupcima obezbediti uštedu novca, ali i pružiti mogućnost zarade.

  —Pored toga, posetioci će imati prilike da vide prezentacije vodećih brendova zastupljenih u asortimanu Dudi Co-a, a biće predstavljeni ekskluzivni proizvodi i nove tehnologije, koje će posetioci moći da vide, ali i nabave ovom prilikom po jedinstvenim sajamskim cenama. Mi se uvek predstavljamo reprezentativno ali i realno, a ove godine nam je u fokusu naša dvadesetogodišnjica poslovanja, pa želimo da ukažemo našim kupcima da smo obezbedili mnogo novih aparata, tehnološki najsavremenijih, a ove godine smo renovirali i našu robnu kuću tehnike na Segedinskom putu, u našem reprezentativnom objektu na 400 kvadrata. Tu je najveća ponuda ekskluzivne i moderne tehnike. Novi program lojalnosti omogućava kupcima da dobiju deo povrata vrednosti robe, a kada se to preporuči prijateljima, možete da obezbedite sebi takvu vrstu jedinstvenog popusta koja je i veoma isplativa. Trudimo se i da edukujemo ljude, da uz pozivnice pošalju „želje iz Dudi co”, za, recimo venčanja, pa se neće desiti da se dupliraju pokloni, zatim tu su i poklon kartice i druge mogućnosti. Na štandu nam je danas i Gorenje, posetioci mogu da probaju ceđene sokove, biće prezentacija i na velikoj bini. Ključno je i da smo obezbedili 20 sajamskih nagrada, malih kućnih aparata za posetioce, za koje je izvlačenje u subotu, pa posetioci imaju šta da očekuju od Dudi co i na ovom značajnom Sajmu. Sajamska sniženja koja je pripremio Dudi Co za veći asortiman svojih proizvoda, samo su jedna od atrakcija koje predstoje.  Vredne nagradne koje će Dudi Co podeliti posetiocima sajma, sigurno će privući veliki broj posetilaca na štand naše poznate subotičke kompanije... kaže Sanja Bunford, marketing menadžer Dudi co preduzeća.

  3959_2.jpg
  Sanja Bunford, marketing menadžer
  Dudi co preduzeća

  Na bini Sajma će biti predstavljeni domaći brendovi Gorenja, Vivaxa, u ponudi su GIFT kartice kao idealan poklon, lista želja za venčanje, najveći izbor ugradne tehnike u regionu, prodaja na rate, putem sindikalnih kredita. Sanja Bunford kaže da su zadovoljni organizacijom ovogodišnjeg Sajma privrede, da je veliki broj preduzeća u Hali predstavio svoje programe i da imaju utisak, kao ponuđači robe, da su na nekom od velikih sajmova u regionu jer su već i posetioci prvog dana Sajma pokazali veliko interesovanje za sve proizvode kompanije Dudi co.

  O svim akcijama, aktivnostima i nagrađivanju, možete se informisati na Facebook stranici fi rme Dudi Co, kao i na njihovom sajtu: www.dudico.com

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja