Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Otvorena nova apoteka u Subotici
  09.06.2016.

  • Zdravstvena ustanova apoteka „Farmanea“ iz Beograda je proširila lanac otvaranjem novog ogranka u Subotici, u Opštoj bolnici Subotica, u ulici Izvorska 3.

  Apoteka „Farmanea“ ima tradiciju dugu 25 godina u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite, kao i brige o pacijentima i promovisanju zdravlja. Prva „Farmanea“ apoteka je otvorena 1991. godine u Beogradu, a povodom obeležavanja 25 godina postojanja otorena je i nova apoteka u Subotici. U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta u apoteci predstavljaju borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, zdravstvena ustanova apoteka „Farmanea“ je izgradila sistem koji se sastoji od 41 apoteke i Galenske laboratorije. Farmanea apoteke se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Ljigu, Kraljevu, Kruševcu, Raški i na Kopaoniku.

  3972_1.jpgU novootvorenoj apoteci „Farmanea Subotica“ uvek možete pronaći kompletan asortiman lekova i medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, kao i medicinske kozmetike najpoznatijih francuskih proizvođača, Vichy i La Roche Posay, namenjene najosetljivijoj koži. U apoteci „Farmanea Subotica“ pronaći ćete i proizvode za bebe i decu najvišeg kvaliteta. Bogat asortiman apoteke upotpunjuju proizvodi poznatog domaćeg proizvođača „Esensa“ iz Beograda, koji nude rešenje za svaki zdravstveni problem po najpovoljnijim cenama.

  Za sve pacijente pripremili smo dodatne pogodnosti.  U „Farmanea“ apoteci možete besplatno postati vlasnik Connectura kartice poverenja, koja obezbeđuje popust prilikom kupovine svakog dana na sve proizvode u vrednosti i do 50%.  Connectura karticu poverenja možete otvoriti već prilikom prve posete apoteci i ostvariti popust već pri prvoj kupovini. Danas u Srbiji postoji više od 220 000 zadovoljnih korisnika Connectura kartice poverenja.  Ukoliko ste i vi jedan od njih, posetite novu “Farmanea” apoteku i ostvarite sve pogodnosti.

  U apoteci „Farmanea“ možete podići lekove i medicinska sredstva na civilni i vojni recept. Prilikom izdavanja lekova na recept, naši farmaceuti vam, pored pružanja stručnog saveta o pravilnoj primeni terapije, daju i prikladan poklon. Takođe, u „Farmanea“ apoteci se izdaje i potrošni materijal za insulinsku pumpu.

  3972_2.jpgApoteke „Farmanea“ su već decenijama prepoznatljive po visoko obučenom, stručnom i ljubaznom kadru, najboljoj snabdevenosti lekovima na tržištu i akcijama i popustima kojima nagrađujemo poverenje naših pacijenata.

  Radno vreme apoteke “Farmanea Subotica” je radnim danima od 7.30 h do 17.00 h, subotom od 7.30 h do 13.30 h. Nakon radnog vremena apoteke, za sve informacije u vezi lekova i medicinskih sredstava, kao i stručne savete o zdravstvenom problemu, primeni terapije i prevenciji bolesti, obratite se farmaceutima u Connectura kontakt centru besplatnim pozivom na broj 0800/200-300 ili putem mail-a na informacije@farmanea.rs.

  Posetite novu “Farmanea” apoteku u Opštoj bolnici Subotica, u ulici Izvorska 3, i uverite se da je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu. Dobrodošli!

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja