Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  10. Međunarodni SuSajam ostvario dobre efekte, a firmama i posetiocima dodeljene sajamske nagrade
  Prva sajamska nagrada - Celjskoj mesnini Z‘dežele
  12.06.2016.

  • Međunarodni i regionalni sajam – „SuSajam 2016“ koji se od 2. juna održavaо u subotičkoj Hali sportova, zatvoren je 4. juna, a dodeljene su i brojne sajamske nagrade • Prvu nagradu „SuSajam 2016“ dobila je firma Celjske mesnine Z‘dežele, a drugu - Privredna komora Beograd i preduzeće „Dudi Co” Subotica...

  3984_2.jpg
  Ilinka Vukoja i Ljuben Hristov dodelili ovogodišnje sajamske nagrade

  Više od 200 izlagača iz sedan zemalja, na oko 1.800 kvadra izložbenog prostora predstavilо je atraktivne proizvode iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Nemačke, Slovenije, Republike Srpske i Srbije. Partner ovogodišnjeg sajma bio je okrug grada Berlina Treptov-Kepenik.

  Sajamske nagrade, za najlepši štand i predstavljanje firme na ovogodišnjoj međunarodnoj privrednoj manifestaciji u Subotici dodelio je petočlani žiri privrednika. Sajamska priznanja su uručili Ljuben Hristov, pomoćnik gradonačelnika za oblast male privrede i Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“.

  Prvu nagradu 10. Međunarodnog i regionalnog sajma „SuSajam 2016“ dobila je firma Celjske mesnine Z‘dežele. Drugu nagradu „SuSajma 2016“ dobili su Privredna komora Beograd i preduzeće „Dudi Co.“, sa sedištem u Subotici, koje je ove ove godine u sklopu obeležavanja 20 godina postojanja obezbedilo i dvadesetak sajamskih nagrada, malih kućnih aparata. Treća nagrada „SuSajma 2016“ dodeljena je preduzeću za proizvodnju, montažu i inženjering „Tehnoserv“ iz Subotice i Regionalnoj privrednoj komori Valjevo.

  Tri posebne sajamske nagrade dodeljene su Mađarskoj nacionalnoj trgovačkoj kući, akcionarskom društvu zatvorenog tipa - iz Mađarske, Samostalnoj zanatskoj, trgovinskoj i ugostiteljskoj radnji „Bata Kole“, Subotica i Regionalnoj privrednoj komori Kosova i Metohije.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja