Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Sporazum Saobraćajnog fakulteta sa kompanijom Simens
  Za uspešniji razvoj saobraćajne infrastrukture
  16.06.2016.

  Dekan Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Nebojša Bojović i generalni direktor kompanije Siemens d.o.o. Beograd Udo Ajhlinger, potpisali su 2. juna, na Saobraćajnom fakultetu Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji između tog fakulteta i kompanije „Siemens”

   

  4001_1.jpg

  Sporazum je potpisan sa ciljem ostvarivanja uspešne saradanje na budućim projektima i promovisanja zajedničkih interesa, u cilju daljeg razvoja saobraćajne infrastrukture u Srbiji.

  —Kako je kompanija „Siemens” ponosna na saradnju koju ostvaruje sa Univerzitetima na različitim projektima, veoma nas raduje da ćemo ovakav vid saradnje ostvariti i sa Saobraćajnim fakultetom.  Saobraćajni fakultet kroz svoje obrazovne programe pruža edukaciju stručnjaka u oblastima saobraćaja, transporta, komunikacije i logistike, a što je usko povezano sa portfolijem kompanije „Siemens”.  Tokom saradnje, „Siemens” će aktivno učestvovati u organizaciji prezentacija praktičnih problema i rešenja iz realnog poslovnog okruženja za studente fakulteta, kao i usmeravanju njihove ekukacije ka savremenim tehničkim, tehnološkim i poslovnim rešenjima, saopštio je generalni direktor kompanije Siemens u Beogradu, Udo Ajhlinger.

  Siemensova divizija Mobility, predstavlja globalnog lidera na polju saobraćajne infrastrukture.

  —Pored našeg bogatog iskustva na polju transporta i IT “knowhow”- a, stalno radimo na razvoju novih, inteligentnih rešenja koja uvećavaju dostupnost infrastrukture, optimizuju tok saobraćaja i poboljšavaju iskustva putnika. To je način na koji elektrifikujemo, automatizujemo i digitalizujemo saobraćajnu infrastrukturu, dok danas postavljamo standarde za budućnost transporta, naglasio je generalni direktor Simernsa u Beogradu, Ajhlinger.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja