Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Bliži se koncert Dina Merlina na Gradskom stadionu Spartak u Subotici
  Veliki spektakl Dina Merlina
  20.06.2016.

  Dino Merlin i njegov tim odabrali su među gradovima u okviru svoje muzičke turneje „Hotel Internacional” i Suboticu, kao poslednji grad u Srbiji gde će u julu biti održan veliki koncert.

  Dino Merlin je u Sarajevu nedavno specijalno za "Subotičke novine" izjavio da u Suboticu voli da se vraća jer ona odiše toplinom, srdačnim ljudima i pre svega jer zna da naš region voli njegove pesme.

  Subotica će 16. jula biti poslednji grad u Srbiji u kojem će u okviru muzičke turneje "Hotel Internacional", a do izdavanja novog albuma u naredne 4 godine, biti odžan veliki muzički spektakl - koncert Dina Merlina.  Mesto ovog dešavanja biće Gradski stadion "Spartak".

  Organizatori koncerta kao i tim Dina Merlina najavljuju muzički i scenski spektakl nad spektaklima sa zvučnim i svetlosnim efektima kakvi na ovim prostorima nisu viđeni. Sama bina na Gradskom stadionu imaće 525 kvadratnih metara, sa još oko 60 kvadrata kojim se Dino približava publici. Led ekran je veličine 60 kvm, a produkciju potpisuje čuveni "Berar".

  Za koncert Dina Merlina u Subotici već vlada ogromno interesovanje a o tome govori i podatak da je već prodato preko 3.000 ulaznica samo putem DD tiketsa iz Beograda koji je i zvanični distributer ulaznica, Win Wina po celoj Srbiji uključujući gradove kao što su: Niš, Kragujevac, Jagodina, Zaječar, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Sombor, Beograd, Subotica i drugi. Istovremeno, oko 11.000 ulaznica se trenutno nalazi u internet tražnji, a ulaznice se prodaju i u okruženju u gradovima kao što su Osijek, Vukovar, Segedin i drugi.

  4019_1.jpg


  Kako najavljuju organizatori, kapije Stadiona biće otvorene od 18 časova, a koncert počinje u 21 čas. Kako se i turneja Dina Merlina zove "Hotel Internacional", na koncertu će biti izvedene sve pesme sa poslednjeg albuma tog poznatog pevača, kao i stariji hitovi. Procena je da će koncert trajati oko 2 i po sata.

  "Suboticatrans" će tog dana, 16. jula, prilagoditi red vožnje putnicima iz okolnih naselja, pa će tako posetioci iz Bajmoka, Tavankuta, Žednika, Čantavira i drugih mesta imati prevoz sat vremena nakon završetka koncerta.

  Zbog velikog interesovanja, ulaznice za koncert Dina Merlina mogu se kupiti i preko sindikalne prodaje na rate, a u taj vid prodaje već su se uključili "Sever", "Pionir", "Apoteka Subotica", "Suboticagas", Opšta bolnica Subotica, Dom zdravlja Subotica, "Solid" i drugi.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja