Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Policijski "Grom " zakačio i Suboticu
  06.12.2013.


  Neki dileri droge popodne provode u policiji, a prepodne su se ponašali kao da su "Dedamrazevi" pa su bacali paketiće po ulici kad su osetili policajce za petama.

  U akciji " Grom" policijski službenici su danas izvršili  pretres na više od 30 lokacija u Subotici gde je bilo 18 zaplena, dok je u užem centru grada pronađena i manja količina odbačenih paketića opojne droge.

  403_1.jpg
  Direktor policije danas saopštavajući prve informacije iz akcije " Grom" rekao
  da niko neće imati zaštitu od onih koji budu otkriveni kao akteri nezakonitih poslova.

  Kao da je dao i opolicijsku potvrdu stare istine da je kišobran vrlo nepouzdano sredstvo u odbrani od groma!

  Subotička policija je privela 30 osoba, od kojih je za dve osobe određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
  Za isto krivično delo protiv više lica, biće podnete krivične prijave.

  U pretresima koji su obavljeni kod nekih lica je  policija pronašla i oružje u ilegalnom posedu, i zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija biće iniciran krivični postupak - saopštila je subotička policija.
  Prema saznanju Subotičkih novina u toku popodneva  niko od onih kod kojih su pronađeni oružje ili droga nije još predat  u nadležnost  tužilaštva jer postupke istrage po novom ZKP-u vodi Javno tužilaštvo.

  403_2.jpg

  Policija ima na raspolaganju  za privedena lica još dovoljno vremena za izvođenje privedenih pre organe gonjenja a takođe saopštava da je akcija u toku - reklo bi se da policijski deo prvog udara "Groma" još nije završen.

  Lj. St.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja