Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Sa Izborne Skupštine u Novom Sadu
  Sa Izborne Skupštine u Novom Sadu
  23.06.2016.

  Urednica emisije „Dokument“ na Radio-televiziji Vojvodine Eržebet Pap Reljin nova je predsednica Društva novinara Vojvodine (UNS), odlučeno je danas na Izbornoj skupštini u Novom Sadu.

  Na Izbornoj skupštini izabrani su i članovi Izvršnog odbora DNVUNS- a: dopisnik Politike iz Sremske Mitrovice Miomir Filipović, snimatelj RTS-a iz Vršca Aleksandar Avramesku, novinar RTV-a Velimir Petrušić, dopisnica RTV-a iz Subotice Sandra Iršević, slobodni novinar Predrag Rava i novinar lista "Hlas ljudu" Oto Filip.

  Eržebet Pap ReljinDosadašnji predsednik DNV-UNS-a Predrag Ćurčija, rekao je na Izbornoj skupštini da „do početka svog mandata pa do 2011. godine nije imao većih uspeha i da se bavio samo jednim pitanjem – dokazivanjem da je DNV koji je u sastavu UNS-a jedino izvorno društvo, a da se drugo novinarsko društvo lažno predstavlja“, saopštio je Uns info.

  „Najznačajnijim uspehom smatram osnivanje Fondacije novinara Srema, Banata i Bačke koja je izgradila Dom novinara Vojvodine koji će pripasti svim novinarima“, rekao je Ćurčija.

  DNV-UNS postoji u okviru UNS-a i najbrojnija je organizacija novinara na teritoriji Vojvodine sa više od 500 članova koji redovno izmiruju članarinu, navodi Uns info.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja