Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Veliko interesovanje za koncert Dina Merlina
  25.06.2016.

  Obzirom da se veliki muzički spektakl - koncert Dina Merlina u Subotici bliži, a da su organizatori obećali neviđeni muzički događaj na ovim prostorima, vlada sve veća potražnja za ulaznicama širom Srbije, pa i u našem gradu.

  4044_1.jpg

  Iz UG "Mladost" koja je organizator koncerta najavljuju nezaboravna dva i po sata vrhunske muzike ovog popularnog pevača u okviru turneje "Hotel Nacional Tour".

  Na nedavno održanoj konferenciji za štampu neposredno pred koncert u Novom Pazaru, Dino Merlin rekao je da će koncert u Subotici biti poslednji u Srbiji sa ovim repertoarom pesama.  Ove godine završiće sa svim turnejama, a naredne dve godine kako je rekao, posvetiće se autorskom radu i pisanju pesama za novi album. Treća godina biće posvećena snimanju i promociji novog albuma a tek za četiri godine će krenuti novi koncerti.

  U Subotici karte za koncert Dina Merlina mogu se kupiti na Otvorenom univerzitetu na III spratu, soba 13, u kafeima: Priča, Jumanji, Borsalino, na Buvljaku, u Corner shop-u, turističkoj agenciji "SAM", Ex-Tel-u", knjižari Delfi, megamarketu Roda na Segedinskom putu 92, OMV pumpi u ulici Ivana Milutinovića i na Paliću.

  Moguća je i sindikalna prodaja sa odabranim pogodnostima u Opštoj bolnici Subotica, Domu zdravlja, Apoteci Subotica, Severu, Pioniru, Bratstvu, Subotica-gasu.

  DD Tickets, Eventim, Gigs tix i Win Win ujedinili su se u svojih 380 prodajnih mesta gde je uključena i onlajn prodaja što je apsolutni rekord do sada kada je u pitanju organizacija prodaje ulaznica za jedan muzički događaj.

  Tako u Beogradu, ulaznice za koncert Dina Merlina mogu se kupiti u 101 objektu, u Vojvodini u 108, a u ostalim gradovima u Srbiji na 171 prodajnom mestu u 61 opštini ili gradu.  Ulaznice se mogu kupiti i u Hrvatskoj - "Eventim" on line mrežom i direktno u Osijeku, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu i Vukovaru.

  Koncert Dina Merlina u Subotici zakazan je za 16. jul, u 21 čas na Gradskom stadionu Spartaka.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja