Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Paketi hrane za najugroženije
  28.06.2016.

  Gradska organizacija Crvenog krsta u Subotici počinje od danas, 24. juna, podelu paketa sa namirnicama socijalno ugroženim stanovnicima sa spiska Centra za socijalni rad. U prostorijama Crvenog krsta pakete hrane dobijaju korisnici mesnih zajednica Dudova Šuma, Centar I,II i III, dok će ostale mesne zajednice tu pomoć deliti do kraja juna prema ranije utvrđenim rasporedima.

  Pakete hrane u okviru Programa Narodne kuhinje dobiće 1.100 korisnika te vrste pomoći, a kako najavljuju iz Crvenog krsta, podela će trajati po mesnim zajednicama do 30. juna, kada se i zvanično završava Program Narodne kuhinje kao i svake godine.

  — I ove godine u letnjim mesecima, u julu i avgustu ne pripremamo za naše korisnike kuvane obroke zbog vrućina. Narodna kuhinja prestaje da priprema ručkove 30. juna, te korisnicima delimo pakete hrane za jul i avgust. Kuvani obroci ponovo će se pripremati kao i svake godine od 1. septembra — rekao je za naš list Miodrag Varo, stručni saradnik u Crvenom krstu koji vodi Program Narodne kuhinje.

  Prema rečima nadležnih iz Crvenog krsta, broj korisnika iako postoje potrebe da se on poveća, ostao je isti, te će kuvane obroke iz Programa Narodne kuhinje od 1. septembra i dalje primati 1.100 korisnika, dok se ne donese drugačija gradska Odluka.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja