Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Bolnica dobila novo vozilo
  02.07.2016.

  Opšta bolnica Subotica dobila je sredinom prošle nedelje u Vranju, ključeve novog vozila za prevoz pacijenata, potvrdio je za „Subotičke novine” direktor te ustanove dr Goran Bićanin.

  Direktorima Opšte bolnice Subotica i Zdravstvenog centra Vranje, ključeve je uručio Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a donacija je obezbeđena u okviru Sporazuma o bespovratnoj pomoći između ambasade Republike Koreje i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije.

   4074_1.jpg

  Direktor Opšte bolnice u Subotici, dr Goran Bićanin, zahvalio je Vladi Republike Koreje i Ministarstvu za rad na izuzetno vrednoj donaciji koja će, kako je rekao, itekako koristiti građanima Severnobačkog okruga.

  - Novo vozilo će se najviše koristiti za prevoz pacijenata iz subotičke bolnice ka drugim zdravstvenim ustanovama poput Kliničkog centra Vojvodine, Instituta u Sremskoj Kamenici i drugim — rekao je dr Bićanin.

  Donacijom novih vozila za prevoz pacijenata u Subotici i Vranju, predviđena je realizacija Projekta „Humanitarna pomoć Republike Koreje migrantskoj populaciji u Srbiji”, koja ujedno znači i unapređenje prijateljskih odnosa dve zemlje, rečeno je prilikom primopredaje ključeva novih vozila u Vranju.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja