Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Jene Maglai na čelu Mađarskog pokreta
  10.07.2016.

  Prethodne sedmice u 21-oj podružnici subotičke organizacije Mađarskog Pokreta, održane redovne izborne skupštine, na kojima je reizabrano rukovodstvo podružnica a analizirini su i rezultati aprilskih izbora.

  Koordinatorsko telo je na svojoj sednici održanoj 21. juna, u cilju efikasnijeg rada izabralo Žolta Šimona iz Bajmoka za predsednika, a za zamenika Bobana Evetovića iz Subotice.

  Jene MaglaiTajnim glasanjem je izabrano sedmočlano predsedništvo, čiji su članovi: Jene Maglai, Endre Čuso, Žužana Bakši Salma, Pal Javor, Jožef Forgo, Ferenc Ševenj i Atila Hegediš.

  Predsedništvo je na svojoj sednici od 27. juna, za predsednika subotičke organizacije Madjarskog Pokreta izabralo Jene Maglaija, dok su potpredsednici Endre Čuso i Žužana Bakši Salma.

  Saopšteno je i da će subotička organizacija Mađarskog Pokreta i dalje aktivno pratiti lokalna društvena i politička zbivanja i zauzimati svoje stavove o pitanjima bitnim za našu zajednicu.

  Doneta je i odluka da se u bliskoj budućnosti formiraju stručne komisije, koje će se prvenstveno baviti problemima građana u Subotici, a u Skupštini Grada Subotice Pokret će pomagati u radu jedanaestočlanu odborničku grupu liste „Za građansku Suboticu“.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja