Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Srpsko Rusko Belorusko Bratstvo Sveti knez Vladimir organizovalo je sinoć proslavu krsne Slave
  Bratska trpeza ljubavi, uz bogosluženje i slavski kolač
  29.07.2016.

  Srpsko Rusko Belorusko bratstvo Sveti knez Vladimir organizovalo je sinoć, 28. jula, Slavu Bratstva, za svoj veliki praznik Sveti knez Vladimir, na koju su pozvani i predstavnici ambasada Rusije i Belorusije, Trgovinskog predstavništva Rusije, Srpske Pravoslavne Crkve, gradonačelnik Subotice, mediji i druge zvanice.

  4177_1.jpgPredviđenim protokolom, u 17 sati, u hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Subotici, počelo je večernje bogosluženje, a nakon toga, oko 17.30 časova je obavljen centralni čin Slave, rezanje slavskog kolača i zajednička bratska molitva.

  Predsednik Bratstva Sveti knez Vladimir, Milenko Milošević najavio je da će oko 19 sati, u Gradskoj biblioteci biti održano književno veče, a gost je bila književnica Dušica Milanović Marika, na promociji knjige "Gozba kneza Vladimira", za koju je predgovor napisao Oleg Buldakov, prvi sekretar Ambasade Rusije u Beogradu.

  U okviru programa muzičke večeri gosti i posetioci su imali zadovoljstvo da čuju hor Mironosice, a organizovan je humanitarni program za decu sa psihofi zičkim poremećajima.

  - Bratska trpeza ljubavi organizovana je za 21 sat, u okviru večere sa muzičkim programom, u restoranu Mala Gostiona na Paliću, kao druženje u čast Slave Bratstva Sveti knez Vladimir i srpskih, ruskih i beloruskih običaja, kaže predsednik Bratstva Sveti knez Vladimir, Milenko Milošević.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja