Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Da li krađa postaje deo subotičke svakodnevice ?
  10.12.2013.

  U vetrozaštitnom pojasu u reonu Bajmoka za poslednjih nekoliko dana  posečeno je i odneto  50 stabala bagrema konstatovala je Poljočuvarska služba i o tome izvestila pliciju i gradsku inspekcijsko-nadzornu službu.

  Tim povodom je Kabinet gradonačelnika danas uputio apel građanima koji protivzakonito seku stabla da to ne čine, a uz apel je najavljeno da  da će Grad Subotica podneti odštetni zahtev zbog načinjene štete da bi se pokrenuo postupak otkrivanja i gonjenja lica koja se bave nezakonitom sečom i uništavanjem javne imovine.

  421_1.jpg
  Odsekao, stavio u  džep i tišao , i tako 5o puta.
  Potera je u toku !

  Za posečena stabla u Bajmoku, juče je izvršen uviđaj i konstatovano je da je  ilegalna seča izvšena na letnjem putu prema karauli a da je druga lokacija  sa koje odneto  4o stabala pored Madaraškog puta. - potvrdila je za Subotičke novine Vesna Hajnala, šef gradske inspekcije. Po njenim rečima nema prijava sa drugih lokacija na imanju kojim upravlja Grad.

  Subotičkim novinama je potvrđeno i u šumskoj upravi da su vrlo učestale šumske krađe odnosno obaranje i odnošenje stabala kao i krađe trupaca, drvenih ograda.

  Prema nezvaničnoj informaciji i kolegijum lokalnog policijskog rukovodstva  je proteklih dana imao na dnevnom redu problem bujanja drskih krađa na gusto naseljenim gradskim područjima na kojima građani trpe veliku štetu od nasrtaja lopova.

  Lj. St.  

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja