Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Zašto je važno da na vreme mislite o kvalitetnom skladišnom prostoru?
  Euro Steel Center – partner za velika dela
  11.08.2016.

  U brojnim polemikama se može čuti da samo poljoprivreda i ništa drugo ne može doneti sigurnu budućnost Srbiji i njenim stanovnicima.  Kakvo je iskustvu porodice Babaci – Kavai, koja ima gazdinstvo u Trešnjevcu?

  “Mi kao druga generacija u porodici vodimo gazdinstvo.  Moji roditelji su počeli dok su bili mladi. Nakon udaje, muž i ja smo preuzeli vođenje ovog gazdinstva“- kaže Agneš Babaci- Kavai i naglašava kako su odmah počeli sa ulaganjima. Poslednja ozbiljna investicija, vredna 10 miliona dinara, je novi hangar.

  4228_1.jpg
   Novoizgrađeni hangar

  „Za izgradnju novog hangara smo se odlučili kako bi smo mogli skladištiti žitarice sa naših njiva, jer, kao što se zna, prodaja u vreme žetve je neisplativa. Treba sačekati pravo vreme za prodaju.  Mi to sada možemo sa novim hangarom.“

  Agneš Babaci-Kavai ističe kako je za taj potez trebalo imati hrabrosti! „Mi smo odlučili da uložimo i unapredimo posao.  Imali smo sreću da u projekat krenemo sa veoma korektnom firmom, Euro Steel Centrom, u kojoj su nam, u svakom momentu, kada se pojavio bilo koji problem priskakali u pomoć, i uspeli smo da stignemo do kraja.  Ne samo da je višestuko povećan skladišni prostor za žitarice i druge ratarske kulture, već je on urađen po najsavremenijim tehnološkim standardima sa aspekta namene i gradnje“.

  4228_2.jpg
  Adam Mamužić,
  menadžer prodaje iz
  Euro Steel Centra

  Zašto su odabrali Euro Steel Centar za partnera na projektu izgradnje?

  „Euro Steel Centar smo poznavali od ranije kao firmu koja prodaje limove. Medju više ponuda na stolu smo izabrali njih, jer su bili najpovoljniji. I nismo pogrešili.  Imali smo sreće sa izborom.  Dali su sve od sebe, bili više nego korektni. Pomogli su nam i još uvek pomažu oko mnoštva papirologije.“ Partner za primer, ako je suditi po svedočenju porodice Babaci – Kavai.

  Prema rečima Adama Mamužića, menadžera prodaje iz Euro Steel Centra, sve veća tražnja iz oblasti poljoprivrede je usmerila firmu ka izvođenju radova fizičkim licima. „Pre 4 meseca nam je stigao zahtev za izgradnjom hangara u Trešnjevcu.  Za svega 6 nedelja, uz kompletnu našu profesionalno-tehničku službu, kao i iskustvo koje nosimo iz privrede, smo uspeli da objekat izgradimo na brz i izuzetno kvalitetan način. Koristili smo najkvalitetnije materijale i kvalifikovanu radnu snagu.

  4228_3.jpg
  Agneš Babaci-Kavai,
  vlasnica gazdinstva u
  Trešnjevcu

  Mamužić naglašava šta je od najveće važnosti za investitora.  “Investitorima je sada najbitnije da je objekat propraćen svom potrebnom dokumentacijom koja je neophodna za povrat sredstava iz fondova EU. Takođe, objekat smo izveli pre dogovorenog roka, u kvalitetu koji u potpunosti zadovoljava potrebe investitora i opravdava ime Euro Steel Centra.“

  Mamužić sa ponosom ističe kompletno i brzo izvođenje radova od temelja do krova, što obezbeđuje odličan odnos cene i kvaliteta.  Visok kvalitet proizvoda, profesionalnost i brzina usluge, pozicionirali su Euro Steel Center u sam vrh na domaćem i stranom tržištu.

  EURO STEEL CENTER je članica Lion grupe, zajedno sa kompanijama Euro Petrol, Euro Gas, Euro Petrol Trans, DES, Tehnoproces, Minpres, Luka Senta, Integral Inženjering, Transfer R i Euro Garni Hotel. Danas firma zapošljava više od 70 radnika.  

  Dobar spoj ideje, vizije i hrabrosti sa korektnim i predusretljivim partnerom obezbeđuje odličan rezultat. Pravi recept i preporuka šta treba tražiti, za one koji imaju zemlju i gazdinstvo.  Dolazi vreme za velika gazdinstva. Evo primera kako se uspeva.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja