Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Na Horgošu zaplenjeno 162 sadnice marihuane
  12.08.2016.

  Carinici su, u saradnji sa policajom, na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja 162 sadnice marihuane.

  Sadnice je u Srbiju pokušao da unese 46 – godišnji srpski državljanin iz Kovina na privremenom radu u Austriji. Sa saputnicom je na prelaz stigao u popodnevnim satima u „mercedesu“ austrijskih registarskih oznaka i pokušao da uđe u zemlju kroz zeleni kontrolni prelaz koji je namenjen putnicima koji nemaju ništa da prijave.

  4234_1.jpgNakon pregleda pasoša, automobil je izdvojen za detaljan pregled, a oba putnika su izjavila da sa sobom nose samo lične stvari. Uprkos tome carinik je želeo da pogleda prtljažnik vozila i u njemu našao veliku kartonsku kutiju umotanu u plastičnu vreću. Putnik je tvrdio da se u njoj nalazi raspakovana polovna polica, ali su i policajac i carinik insistirali da se kutija otvori.

  Čim je otvorio kutiju bilo je jasno da u njoj nema ni traga od police, već da je reč o sadnicama biljke, opojne droge marihuana. Putnik je pokušao ponovo da zavara trag, tvrdeći da su to sadnice jagoda. U kutiji se nalazila i litarska fl aša sa tečnošću za pospešivanje rasta biljaka i jedna kesica granula za istu namenu.

  Slučaj su preuzeli policija i tužilaštvo, navodi se u saopštenju Uprave carina.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja