Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Zahtevi za nove knjižice penzionera
  13.08.2016.

  Gradsko Udruženje penzionera počelo je od srede, 10. avgusta, sa prikupljanjem dokumentacije i zahteva za izdavanje novih zdravstvenih knjižica preko Fonda za zdravstvo, odnosno Glavne filijale u Subotici, stoji u saopštenju tog Udruženja.

  4240_1.jpg

  Članovi Udruženja penzionera koji još nisu pribavili novu zdravstvenu knjižicu treba prilikom dolaska u Udruženje, da ponesu staru zdravstvenu legitimaciju, fotokopiju lične karte i uplatnicu na iznos od 400 dinara na ime troškova izdavanja nove zdravstvene knjižice.  Udruženje će jednom nedeljno do kraja godine, dok traje rok zamene starih za nove zdravstvene knjižice, odnositi kolektivno sve primljene zahteve Fondu, i nakon izvesnog vremena donositi nove gotove zdravstvene knjižice.

  Penzioneri zahteve za nove knjižice mogu predati u Udruženju svakog radnog dana.

  Iz Udruženja saopštavaju i da će u utorak, 16. avgusta, biti organizovana akcija podele odevnih predmeta i obuće iz donacije Crvenog krsta Subotice. U vremenu od 8 do 11 časova, deliće se odevni predmeti koji su sanitarno tretirani, očišćeni i podesni za upotrebu. Količina će se odrediti prema broju članova porodice, kažu u Udruženju penzionera Subotice.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja