Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Polovni i novi udžbenici za osnovnu i srednju školu u novootvorenoj knjižari Planeta
  Svi udžbenici na jednom mestu!
  17.08.2016.

  Približava se početak školske godine, mnogi roditelji muku muče kao i svake godine da nabave udžbenike, ali od sada će lakše moći da po povoljnijim cenama dođu do potrebnih novih i starih udžbenika, za osnovnu i srednju školu, za svoju decu, u novootvorenoj knjižari „Planeta”.

  4255_1.jpg
  Novi i polovni udžbenici su već na policama

  U Subotici je otvorena nova knjižara, trgovinska radnja „Planeta”, na Senćanskom putu 18, na uglu sa Kumičićevom ulicom, preko puta glavne autobuske stanice.  Ubuduće, u toj knižari, učenici ili roditelji mogu da nabave polovne i nove udžbenike, svih izdavačkih kuća, za osnovnu i srednju školu, kao i da vrše zamenu polovnih za polovne i polovnih za nove udžbenike. Osim udžbenika na srpskom jeziku, u knižari „Planeta” moguće je nabaviti i udžbenike na jezicima manjina.

  4255_2.jpg
  Paula Murenji

  —Otvaranje takve namenske knjižare samo za školske udžbenike, bila je naša ideja, kojom smo želeli da izađemo u susret i deci i roditeljima, jer je poslednjih godina problem nabavke udžbenika sve izraženiji. Naime, osim što su knjige poskupele, pa predstavljaju i veliki izdatak za mnoge porodice, novina je i zahtev nastavnika da đaci moraju da uče baš iz određenih udžbenika, pisaca i izdavača koje učitelji i nastavnici zahtevaju. To je još otežalo potragu za školskim knjigama, pa smo odlučili da, osim novih udžbenika, u ponudu stavimo i otkup i prodaju već korišćenih školskih udžbenika. Oni su i znatno jeftiniji, a kupac može da uradi i zamenu novih i starih udžbenika, ili da samo kupi one koji su mu potrebni, kaže Paula Muranji, vlasnica knjižare „Planeta”.

  Dakle u knjižari „Planeta”, koja je već otvorena, mogu se naći udžbenici svih izdavača, za sve razrede osnovnih i srednjih škola, takođe vrši se otkup i prodaja polovnih udžbenika i udžbenika na jezicima nacionalnih manjina.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja