Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Kraj trećeg čina
  12.12.2013.

  Radnici „SMB gradnje" koji su od sredine aprila radili na rekonstrukciji Narodnog pozorišta kao podizvođači danas su u prisustvu službe nadzora predali dokumentaciju o urađenim poslovima „ Yumolu „ koji je glavni izvođač na izgradnjnji i rekonstrukciji gradskog teatra.

  Mehanizacija „SMB gradnje" je takođe povučena sa gradilišta i sledeće nedelje, prema planu, Grad Subotica kao zemljišno-knjižni vlasnik objekta će preuzeti gradilište od izvođača kao i dokumentaciju .

  426_1.jpg
  11.12.'13. u 13h Okupljanje "tripartitnog tela" zbog primopredaje dokumentacije:
  izvođšači- podizvođači - i služba nadzora.


  Tim činom biće završena takozvana treća faza rekonstrukcije, a za nastavak radova očekuje se da pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja nastavi postupak odobravanja daljeg finansiranja.

  Upravni odbor fonda je nedavno odobrio finansiranje sa još 85 miliona dinara, pre dve nedelje iz Subotice je upućen predmer i predračun radova za 83 miliona dinara i rezervisana je suma od dva miliona  za finansiranje nadzora nad budućim radovima.

  Subotičkim novinama je iz nezvaničnog izvora potvrđeno da su kontakti Gradske uprave i Fonda svakodnevni, da stručne službe u Fondu rade na analizi dokumentacije, a da u ovoj fazi nema objektivnih smetnji za sprovođenje odluke Upravnog odbora FKU o nastavku finansiranja.

  Ljubiša Stepanović

   

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja