Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Dragan Vignjević, stečajni upravnik stečajne mase Agrokombinata AD uputio medijima i građanima saopštenje
  Agrokombinat nije podneo tužbu protiv IM Matijević
  30.08.2016.

  Subotičkim novinama je 23. avgusta, nakon objavljenog teksta o tužbi koju su akcionari NUA podneli protiv IM Matijević, upućeno saopštenje iz AD Agrokombinata, koje je potpisao stečajni upravnik Dragan Vignjević, a kojim želi, pored ostalog, da obavesti javnost „ da u ime stečajne mase Agrokombinat AD, do danas nije podneta tužba protiv privrednog društva IM Matijević”

  4305_1.jpg
  Bivši akcionari „Agrokombinata” i članovi Udruženja NUA
  na skupštini akcionara u Novom Žedniku

  Stečajni upravnik Dragan Vignjević navodi saopštenjem, da povodom više obraćanja naših sugrađana i akcionara „Agrokombinata”, upućenihstečajnom upravniku, kao zastupniku stečajne mase „Agrokombinat” AD, a uvezi objavljivanja informacije Novog udruženja akcinara, da je podneta tužba protiv lM „Matijević”, obaveštava javnost o sledećem:

  —Rešenjem stečajnog sudije Privrednog suda u Subotici, od 26.01 .2016. godine, za stečajnog upravnika stečajne mase Agrokombinat AD imenovan je Dragan Vignjević. Stečajna masa je registrovana rešenjem stečajnog sudije, nakon usvajanja završnog računa stečajnog upravnika, koje je usledilo posle unovčenja celokupne imovine stečajnog dužnika Agrokombinat i isplata poveriocima i akcionarima.  Novo udruženje akcinara, koje je u medijima objavilo da je podnelo tužbu, do sada nijednom nije kontaktiralo kancelariju stečajnog upravnika, niti mu se obratilo u vezi ovog predmeta, zbog čega stečajni upravnik obaveštava sve građane, da u ime Stečajne mase, Agrokombinat AD, do danas nije podneta tužba protiv privrednog društva IM Matijević, uputio je i potpisao saopštenje Subotičkim novinama Dragan Vignjević.

  Kao potpisnik saopštenja, Vignjević moli sve zainteresovane gradane i akcionare, da sarađuju sa stečajnim upravnikom, „kao jedinim legitimnim zastupnikom Stečajne mase Agrokombinat, koja mora biti uključena u svaki sudski postupak, kojim se traži poništaj bilo kojeg ugovora koji je sklopio Agrokombinat, jer je stečajna masa jedini pravni naslednik Agrokombinata AD”.

  —Namera je ovog stečajnog upravnika, da zajedno sa akcionarima odgovori na sporna pitanja i da pokrene postupke u svim slučajevima, za koje postoji pravni i ekonomski osnov. Saradnja sa predstavnicima, akcionarima, traje 5 meseci i nastavlja se, te zato pozivam sve zainteresovane za zajednički nastup, kako ne bismo delovali na štetu jednih i drugih, saopštio je Dragan Vignjević, stečajni upravnik.  

  Ni posle više pokušaja, nismo uspeli da stupimo u kontakt sa stečajnim upravnikom Vignjevićem, koji je potpisao podatke navedenog saopštenja.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja