Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Potvrđena optužnica za ubistvo Zoltana Bukovca
  Tukli invalida do smrti
  07.09.2016.

  Viši sud u Subotici potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva protiv četvorice osumnjičenih za teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju prema pokojnom Zoltanu Bukovcu iz Subotice.

  Sud je saopštio da je optužnica za ubistvo potvrđena protiv Stefana Loče, Maria Bašić Palkovića, Marka Pavkovića i Ognjena Pavlovića.

   4337_1.jpg

  - Predmet je dat u rad sudija i nakon održavanja pripremnog ročišta biće zakazan glavni pretres čime počinje i suđenje četvorici okrivljenih – navodi se u saopštenju.

  Bukovca je pretukla grupa mladića 13. januara ove godine u dvorištu stambene zgrade u kojoj je živeo, a preminuo je tri nedelje kasnije od teških povreda lobanje koju su mu na šest mesta slomili razjareni sugrađani kada su trčeći za drugim muškarcem u mraku slučajno naleteli na nesrećenog čoveka..

  Međutim, Valerija Bukovac, supruga preminulog, tvrdi da je u prebijanju učestvovalo još mladića koji su na slobodi.

  - Suprug je te noći otvorio kapiju da bih mogla da uđem u dvorište, ali sam ga zatekla kako leži u dvorištu. Bio je invalid i pomislila sam da je pao, ali kada sam prišla videla sam da mu je lice unakaženo. Htela sam da uđem u zgradu ali nisam mogla pošto je vlasnik obližnjeg kafića, koji je bio prava meta batinaša, zaključao vrata. Iste noći je uhapšena grupa mladih, ali je troje pušteno iz pritvora, a tek kada je na moje insistiranje urađena DNK analiza odeće mog supruga pronađeni su i nepoznati uzorci – kaže Valerija Bukovca.

  - Nadam se da dopuniti ceo postupak, jer je još neko tukao Zoltana ali je na slobodi, dok mog muža koji ni mrava ne bi zgrazio više nema. Imam puno poverenja u novog načelnika policije koji me je primio i verujem da će istraga biti dopunjena – kaže Valerija Bukovac.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja