Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Pijani Subotičanin zapalio kancelariju taksi udruženja
  09.09.2016.

  Subotičanin star oko 35 godina zapalio je u nedelju rano ujutru kancelariju Udruženja „Pan taksi” nakon svađe sa taksistom koji nije mogao odmah da ga vozi zbog čega se mušterija iznervirao i poneo poput huligana.

  Prostorija taksista nalazi se u prizemlju stambeno – poslovne zgrade u naselju Radijalac, u užem centru Subotice, i samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečena je veća šteta, ali i tragedija jer u višespratnici živi najmanje 30 porodica.

  4345_1.jpg

  - Došao je oko 02,20 sati do naše stanice i kancelarije iz obližnjeg restorana.  Znamo ga od ranije, problematičan je, voli da popije i sada je bio pijan. Samo jedan kolega je bio na stanici i on je zahtevao da odmah njega vozi. Napao ga je, oštetio mu je kola iako mu je lepo objasnio da će ubrzo stići drugo vozilo, a da on već kreće u vožnju. Vrata kancelarije držimo otvorena uvek i naše stalne mušterije znaju da mogu ući i pritisnuti taster za poziv na vožnju, a on je to iskoristio kada se kolega odvezao i zapalio nam prostoriju. Na sreću vatra je brzo primećena – kaže jedan od taksista „Pana”.

  Na lice mesta odmah je izašla policija i vatrogasci i pijani piroman je ubrzo uhvaćen.

  - Koliko znamo privedene su dve osobe, ali je jedan muškarac pušten.  Nikada nam se nešto slično nije dogodilo i zaista je velika sreća što nije došlo do tragedije. Izgoreo nam je kompletan nameštaj i sva oprema je oštećena ili uništena. Obavljen je uviđaj, a naša procena je da je šteta 1.500 do 2.000 evra. Rečeno nam je da pokrenemo privatnu tužbu i zatražimo nadoknadu štete – kaže taksista.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja