Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Novi skuteri i kamera za subotičku policiju
  17.09.2016.

  Grad Subotica donirao je Policijskoj upravi za saobraćajnu policiju dva opremljena skutera „Kynco“ i kameru „Cannon“ u vrednosti od 1,6 miliona dinara.

  Oprema je kupljena novcem iz budžeta koji u njega ulazi od naplaćenih kazni. Reč je o namenskim sredstvima, o trećini iznosa od naplaćenih saobraćajnih prekršaja.

   4379_1.jpg

  Miloradu Šušniću, načelniku PU, opremu su uručili Bogdan Laban, gradonačelnik, i Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada.

  - Skuteri su opremljeni svetlosnom signalizacijom i vredni su 1,3 miliona dinara, dok je kamera oko 300.000 dinara.  Ovakva oprema je potrebna našoj policiji da bi na adekvatan način obavljala posao, a ulaganje grada u njihovu opremu je dugogodišnja praksa – rekao je Bogdan Laban i podsetio da je sredstvima Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja grad do sada donirao deset automobila, računara i druge opreme, kao i video nadzor za više raskrsnica u gradu.

  Molirad Šušnić, načelnik Policijske uprave, zahvalio je predstavnicima Gradske uprave na donaciji i rekao da je oprema veoma značajna za rad policijskih službenika.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja