Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  U Beogradu se u organizaciji Audovoxa održava humanitarna akcija za decu sa oštećenim sluhom
  Čuti i razumeti
  23.09.2016.

  Humanitarna akcija „Čuti i razumeti 2016.” u organizaciji kompanije „Audiovox”, organizuje se danas u Beogradu, u Jahting Klubu Kej, Ušće bb, u vremenu od 12 do 15 časova.

  Kompanija „Audiovox” je još pre 4 godine prvi put pokrenula društveno odgovornu akciju pod nazivom „Čuti i razumeti”, a do sada su je pored stručnjaka iz ove oblasti podržali i NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, Ivan Ivanović, Aleksandar Šapić, Vlado Georgiev, Inspektor Blaža, odbojkašice, Željko Vasić i mnogi drugi. Oni su svojim prisustvom i javnim uticajem želeli da skrenu pažnju na decu sa oštećenim sluhom i na njihove probleme sa željom da se kao ravnopravni članovi integrišu u naše društvo.

  4404_1.jpg

  U okviru obeležavanja Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba koja je poslednje nedelje septembra, kompanija „Audiovox” u saradnji sa Jahting Klubom Kej i ostalim prijateljima akcije i ove godine priprema kraći program i druženje sa poznatim ličnostima za decu sa oštećenim sluhom u okviru tradicionalne akcije.

  Ove godine u akciji će učestvovati između ostalih mnoge javne ličnosti - Ivan Ivanović, Davor Štefanek i neko od paraolimpijaca, glumac Feđa Stojanović, mađioničari Piksi i Zeka, zatim dr sc med Branka Mikić, šef Odseka za audiološku rehabilitaciju Klinike za ORL KC Srbije i drugi. Nakon toga je predviđeno kraće krstarenje i razgledanje Beograda sa reka uz zanimljive priče turističkog vodiča.

  Želja je da se deci sa oštećenim sluhom pokaže da su sastavni deo ovog društva i da se skrene pažnja javnosti na njihove probleme i potrebe, tvrde organizatori ove humanitarne akcije.

  Svetska nedelja gluvih i nagluvih posvećena je osobama sa oštećenim sluhom a održava se jednom godišnje počev od 1958. godine.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja