Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Nezapamćena tragedija u Subotici
  Sedmogodišnja devojčica pala sa terase
  25.09.2016.

  U sredu popodne, oko 13 časova M.B. stara sedam godina preminula je nakon pada sa terase, sa petog sprata u naselju Prozivka. Kada je pala devojčica je bila još živa, ali podlegla je povredama u Opštoj bolnici Subotica.  Devojčica je živela u stanu sa roditeljima i maloletnim bratom, na adresi Bajnatska 40.

  4411_1.jpg„Tragedija. Komšije pričaju da je majka donela dete do ulaznih vrata i sačekala Hitnu pomoć.  Tako sam saznao da je devojčica pala sa terase. Bila je još živa kada ju je majka našla“, kaže komšija.

  Komšije dalje pričaju da je majka, sjurila niz stepenice, plakala, dozivala u pomoć i na rukama do ulaznih vrata donela devojčicu i sačekala kola Hitne pomoći.

  U OŠ "Sonja Marinković" u Subotici kažu da je devojčica išla u prvi razred.

  U tužilaštvu kažu da se još uvek utvrđuju okolnosti pod kojima je na tragičan način preminula devojčica M.B., a njeno telo je u četvrtak poslato na obdukciju u Novi Sad. U Subotičkoj Hitnoj pomoći su potvrdili, da su u sredu primili poziv u 12:49 časova zbog pada maloletne osobe sa terase i devojčicu prevezli na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgetnih stanja Opšte bolnice u Subotici. Istraga je u toku.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja