Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Orfej četvrtkom u Ravelu
  02.10.2016.

  Samo tri sata nakon što je stigla jesen, Klub pesnika „Orfej“ poželeo joj je dobrodošlicu svojim tradicionalnim poetsko-muzičkim programom „Četvrtkom u Ravelu“, u četvrtak, 22. septembra.

  U većem delu programa većinom su bile zastupljene pesme o jeseni, kako o godišnjem dobu, tako i o životnom dobu čoveka. Klub „Orfej“ je započeo jesenji ciklus programa u poslastičarnici „Ravel“, a osim članova tog pesničkog kluba stihove, poeziju govorili su i simpatizeri pisane i poetske reči.

  4441_1.jpg

  Natalija Janić, predsednica kluba „Orfej”, zahvalila se svima koji su učestvovali u lepoj poetsko-muzičkoj večeri i najavila tradicionalne susrete ljubitelja pesničke reči. Kao i uvek, muzički deo programa uveličala je Zorica Švorc, vokal.

  Klub pesnika „Orfej” Subotica, osnovalo je sedamnaestoro entuzijasta 22. novembra, 1955. godine. Od osnivanja do danas, Klub je imao preko 100 članova, koji su tokom vremena otišli svojim putem, a na njihovo mesto su dolazili novi pesnici. Danas, klub ima 30 redovnih članova, kao i brojne simpatizere koji učestvuju u aktivnostima kluba. Osim iz Subotice, klub ima članove i iz drugih gradova poput Novog Sada, Beograda, Sombora i drugih.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja