Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Izgorela Jerkovićeva čarda na jezeru kod Bačke Topole
  05.10.2016.

  Ugostiteljski objekat „Jezerska čarda“, u vlasništvu Mileta Jerkovića, kontraverznog biznismena i zaštićenog svedoka u postupku protiv Darka Šarića, izgoreo je u subotu 24. septembra do temelja.

  Čarda se nalazi na obali Bačkotopolskog jezera, na adresi Subotički put bb, ali na sreću objekat je bio zatvoren i u njemu nije bilo nikoga.

  4454_1.jpg

  Da restoran gori oko 19,30 časova primetio je čuvar koji kaže da je u objektu sve bilo isključeno i da instalacije nisu mogle prouzrokovati štetu.

  - Pozvao me Mile Jerković i rekao da ne prilazim jer u kuhinji ima plinskih boca. Zvao sam odmah i policiju, a oni su pozvali vatrogasce.  Ne znam šta je moglo izazvati požar jer ništa unutra nije radilo – kaže čuvar i dodaje da je prvo pomislio da je možda neko od izletnika koji često peku roštilj u okolini zaboravio da ugasi vatru.

  Vatrenu stihiju cele noći gasili su bačkotopolski i subotički vatrogasci koji su na lice mesta izašli sa šest cisterni, a kolika je materijalna šteta pričinjena to niko za sada ne zna. Vlasnik restorana je iste noći i sutradan obišao zgarište i kako saznajemo izjavio je da sumnja da su požar možda podmetnuli ljudi sa kojima je u zavadi.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja