Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Specijalistička pedijatrijska ordinacija PEDIATRICA obeležava desetogodišnjicu rada i postojanja
  Vrhunska zdravstvena usluga i ljubaznost, ključ uspeha
  10.10.2016.

  • Specijalistička pedijatrijska ordinacija „PEDIATRICA”, koja se nalazi u Nušićevoj ulici 6B u Subotici, proslavlja deset godina uspešnog rada i postojanja.  Pacijenti prezadovoljni ljubaznošću, kvalitetnom i potpunom zdravstvenom zaštitom koja se pruža u ordinaciji „PEDIATRICA”.

  4472_1.jpg
  Najveće zadovoljstvo - osmesi izlečene dečice,
  zadovoljni roditelji, njihove reči hvale za trud i rad 

  Jubilej - deset godina rada i postojanja, proslavljen je u specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji „PEDIATRICA” početkom septembra. Dr Ladoczki Szalma Csilla, pedijatar - kardiolog i dr Anela Poznan, pedijatar - nefrolog, koje vode pedijatrijsku ordinaciju „PEDIATRICA” kažu da se ideja da započnu rad u privatnoj praksi rodila još pre deset godina. Namera je bila kako tvrde, da se pacijentima pruži prilika da dobiju potpunu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, a da pri tome otklone strah i neprijatnosti kod dece, koji se često javljaju prilikom odlaska na preglede.

  4472_2.jpg
  Dr Anela Poznan, pedijatar - nefrolog

  Tokom dosadašnjeg rada, u ordinaciji „PEDIATRICA” smatraju da su svoj cilj aktivnosti uspešno ostvarili.

  — Ako se osvrnemo na dosadašnje postignute rezultate tokom svih ovih godina, najviše zadovoljstva nam pružaju osmesi izlečene dečice, zadovoljni roditelji, njihove reči hvale za naš trud i rad. U našim savremeno opremljenim dečijim ambulantama punim topline i ljubavi, obavljen je veliki broj pedijatrijskih pregleda, savetovanja, konsultacija, kao i ultrazvučna dijagnostika.  Našim pacijentima stoje na raspolaganju i konsultanti - saradnici, čime im je omogućeno da sve potrebne preglede za decu mogu obaviti na jednom mestu. Veliku pažnju posvećujemo i preventivnom radu, a posebno se trudimo i da našim pacijentima budemo na usluzi i vikendom kao i praznicima. Znamo svi da bolest ne bira dan kada će se pojaviti, te im iz tog razloga i u tim terminima izlazimo u susret - kažu dr Ladoczki Szalma Csilla, i dr Anela Poznan, doktorke koje vode i rade u pedijatrijskoj ordinaciji „PEDIATRICA“.

  4472_4.jpg
  Dr Anela Poznan, pedijatar - nefrolog

  4472_3.jpg
  Dr Ladoczki Szalma Csilla,
  pedijatar - kardiolog

  Specijalistička pedijatrijska ordinacija „PEDIATRICA” svake godine učestvuje aktivno na brojnim pedijatrijskim kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu, kako bi doktorke svoja znanja usavršavale i išle još u korak sa aktuelnim novinama u pedijatriji.

  - Želimo povodom našeg jubileja - deset godina rada da se još jednom zahvalimo našim pacijentima na ukazanom poverenju, a mi ćemo se truditi da i u narednom periodu budemo još bolji.  Stručni kadar, vrhunska zdravstvena usluga i ljubaznost osoblja to našim pacijentima, deci i roditeljima i garantuje - tvrde u ordinaciji „PEDIATRICA“.

  Radno vreme specijalističke pedijatrijske ordinacije „PEDIATRICA” koja se nalazi u Nušićevoj 6B u Subotici je radnim danima od 9 do 20, i subotom od 9 do 13 časova.

   

  Ovu rubriku podržava grad Subotica

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja