Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Poslednji krug overe potpisa za osnivanje Nacionalnog saveta
  21.12.2013.

  Udruženje Crnogoraca Subotice 

  U sklopu nastavka aktivnosti rada na kraju 2013. god. Udruženje Crnogoraca Subotice je za naredne dane organizovalo nekoliko zanimljivih aktivnosti.

  Kao prvo, od 20. do 21.decembra je organizovan treći i poslednji krug prikupljanja i overavanja potpisa u ovoj godini, za osnivanje Nacionalnog saveta i to: 20-og od 15 do 17 časova, a 21-og od 10 do 13 časova, u prostorijama Udruženja u Ulici Braće Radić br. 4 (ulaz iz dvorišta).

  453_1.jpg

  Uputili smo poziv i svim prijateljima i sunarodnicima, da nam se pridruže u ovoj akciji. Obavestili smo i članove da je obezbeđena podela novogodišnjih paketića deci članova našeg Udruženja za 28.decembar, povodom nastupajuće nove godine. Treća akcija i ne manje važna je da ovih dana Udruženje pušta u rad i svoj sajt, koji se može videti na adresi www.ucsu.org.sr, pa će dostupnost informacija o radu Udruženja i na taj način biti omogućena, kaže predsednik UCSu prof. Vojislav Raičević s.r.

  Orijentacioni planovi Udruženja Crnogoraca Subotice za 2014 godinu zasnovani su na više oblasti delovanja, na dalju polemiku o planovima i nastavku rada i organizovanju Udruženja.

  Posebna orijentacija je na dovršetku oplemenjivanja enterijera i eksterijera Kluba, obezbeđenje kancelarijskog prostora, aktiviranje sekcije žena Udruženja, aktiviranje omladine Udruženja, otvaranje saradnje sa drugim udruženjima nacionalnih zajednica u gradu, proširivanju saradnje sa udruženjima Crnogoraca u Srbiji, organizovanje kulturno-umetničkih događaja sa novim sadržajima,organizovanje edukativnih i informativnih sastanaka, razvoju socijalne dimenzije delovanja Udruženja, organizovanju još najmanje dva kruga overe potpisa za Nacionalni savet, organizovanju učešća Udruženja u izborima za Nacionalni savet, pripremi članova Udruženja za rad u okviru Nacionalnog saveta, objašnjava prof. Vojislav Raičević.

  Raičević ističe da je ovu godinu je Udruženje Crnogoraca završilo uspešno i izrazio je zadovoljstvo rezultatima dobrog odziva Subotičana i njihovih članova na brojne manifestacije.

  Organizovali smo manifestacije u oblasti kulture, književne večeri, tematske sastanke članova radi usaglašavanja programskih aktivnbosti, a posebno smo zadovoljni aktivnostima oko organizovanja overe potpisa za Nacionalni savet i prijemom ambasadora Crne Gore i razgovorom sa njim, ističe prof Raičević.

  N.Harminc

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja