Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Subotičani traže vlasnika mešanca
  Nude 100 evra za ime čoveka koji je vezao psa lancima
  30.10.2016.

  Grupa Subotičana nagradiće sa 100 evra onoga ko im da tačnu informaciju, ime i prezime vlasnika psa koga su pronašli vezanog lancima u šumi na periferiji grada.

  Pas je pronađen 16. oktobra pored Peštanske pruge, vezan lancem za drvo, ostavljen da ugine što bi se i dogodilo da ga jedan Subotičanin koji je u blizini šetao svog psa nije slučajno ugledao.

  4552_1.jpg

  - Prijatelj je prolazio tuda i ugledo bespomoćnog odraslog mešanca.  Pozvali smo policiju i komunalce, a psa smo zbirnuli i u međuvremenu i udomili. Nazvali smo ga Srećko jer je zaista imao sreće. Podneli smo prijavu protiv N.N. lica za zlostavljanje pasa i sada smo odlučili da pronađemo osobu koja je to učinila i da je prijavimo. Nudimo nagradu onome ko nas odvede do vlasnika koji je na ovakav način odlučio da ostavi psa – kaže Beti Horvat iz Subotice.

  Ona i nekolicina ljubitelja pasa izlepili su grad plakatima, priča se neverovatnom brzinom širi i internetom i ljudi iz cele zemlje osuđuju postupak nepoznatog mučitelja.

  - Želimo da skrenemo pažnju na ohole ljude koji se na brutalan način odnose prema psima ili drugim životinjama. Ukoliko vlasnik nije imao mogućnosti da ga hrani i brine o njemu postoji način da to reši.  Ovo što je uradio je strašno - kaže Beti Horvat.

  Subotičani koji žele da dovedu pred lice pravde sugrađanina koji je vezao psa lancima i ostavio ga bespomoćnog da ugine, mole sve koji prepoznaju psa ili znaju bilo šta o psu i vlasniku, ili imaju informaciju da je nekome nestao mešanac da se jave na brojeve telefona 062/824-93-00 ili 061/622-84-84

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja