Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  SKC Sveti Sava, u Zadužbini Dušana Radića organizovao književnu tribinu
  Krst na križu - Ratka Dmitrovića
  04.11.2016.

  Srpski kulturni centar Sveti Sava, u Zadužbini Dušana Radića, organizovao je sinoć, 3. novembra promociju knjige Ratka Dmitrovića, novinara i publiciste "Krst na križu".

  U SKC-u Sveti Sava, u Zadužbini Dušana Radića, na sinoćnoj tribini promocije knjige Ratka Dmitrovića " Krst na križu", govorili su gosti Pero Zubac, književnik, Milomir Kragović, književnik i novinar, autor knjige Ratko Dmitrović, novinar i publicista i Miloš Stanković, glumac.Ratko Dmitrović rođen je 1958. godine u Komogovini, opština Kostajnica, današnja Hrvatska. Gimnaziju je završio u Kostajnici, a pravo i novinarstvo studirao u Beogradu i Zagrebu.  Bio je stalni dopisnik iz Zagreba dnevnog lista Politika i nedeljnika NIN, a od oktobra 1991. do kraja 1993. godine radio je na Radio televiziji Srbije, kao komentator. Od početka 2007, obavljao je poslove glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista Vesti, iz Frankfurta, a sredinom maja 2013. godine dolazi na čelo Kompanije „Novosti", gde je danas generalni direktor i glavni urednik. Objavio je roman „Beležnica profesora Miškovića".

  4574_1.jpg

  Knjiga "Krst na križu" Ratka Dmitrovića, saga je o komplikovanim istorijskim preplitanjima u odnosima Srba i Hrvata, a o književnom delu koje je zaintrigiralo čitaoce širom Srbije, subotičkoj publici govoriće Pero Zubac, književnik, Milomir Kragović urednik Izdavačke delatnosti Kompanije "Novosti" i autor Ratko Dmitrović, a odlomke iz knjige čitaće dramski umetnik Miloš Stanković, prvak subotičkog Narodnog pozorišta.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja