Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Saša Babić laureat festivala „Beogradski pobednik“
  09.11.2016.

  Na prestižnom beogradskom muzičkom festivalu „Beogradski pobednik“ koji je održan u utorak, 1. novembra, u svečanoj sali Beogradskog sindikata, poznati vokalni interpretator iz Subotice Saša Babić, dobio je nagradu za hit singl godine „Milion lajkova”.

  Nagrada je dodeljena odlukom četvoročlanog žirija u kojem su bili vrhunski muzički umetnici Zorica Brunclik, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić i Vesna Zmijanac.

  4595_1.jpg

  — Presrećan sam osvojenom nagradom koja je dokazala moj umetnički status u muzičkom svetu i na estradi. Pesma „Milion lajkova” naišla je na odličan prijem kod publike, što je i osvojeno priznanje na „Beogradskom pobedniku“ i potvrdilo — rekao je Saša Babić u izjavi za „Subotičke novine” po povratku iz Beograda u Suboticu.

  Inače, naš umetnik osvojio je značajno priznanje „Beogradski pobednik“ u žestokoj konkurenciji među stotinak učesnika u finalu takmičenja. Da je manifestacija bila prestižna, dokazuje i pun Dom sindikata gde je naš sugrađanin Saša Babić propraćen najjačim aplauzima najvećih estradnih zvezda.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja