Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Potpisan ugovor sa preduzećem „Vojput“ o nastavku gradnje „Ipsilon kraka“ na Koridoru 10
  Vojput dovršava „Ipsilon krak“, vredan 123,5 miliona dinara
  12.11.2016.

  Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović potpisala je 9. novembra ugovor sa preduzećem „Vojput” o daljoj gradnji „Ipsilon kraka“ Koridora 10 kod Subotice

  Potpisani ugovor obuhvata radove na izgradnji leve trake autoputa granični prelaz Kelebija – petlja Subotica Jug, na deonici od kružne raskrsnice na ukrštanju sa Bikovačkim putem, do petlje Subotica Jug. Rok za završetak radova je 100 dana, od potpisivanja ugovora, koji obuhvata i izradu projektno - tehničke dokumentacije za levu traku autoputa na deonici GP Kelebija – petlja Subotica Jug.

  4604_1.jpg

  Ministarka Zorana Mihajlović je potpisala ugovor u Vladi Srbije, sa direktorom „Vojputa“, Duškom Dražićem, i direktorom Koridora Srbije Milovanom Bekrićem, koji će obavljati nadzor. Ministarka je istakla prilikom potpisivanja Ugovora o završetku „Ipsilon kraka“, da će Vlada završiti i taj projekat, koji već deceniju čeka bagere za nastavak radova. Ugovor je vredan 123,5 miliona dinara i obuhvata nastavak gradnje „Ipsilon kraka“ na prvoj deonici u dužini od jednog kilometra.

  – „Ipsilon krak“ je deo Koridora koji je ostao u zapećku u prethodnih desetak godina, mi smo zatekli ne samo taj krak, nego i mnoge saobaćajnice koje su započete, pa nisu završene. U „Ipsilon krak“ je uložen deo novca, ali nije urađena druga strana, rekla je Mihajlovićeva i istakla da su Ministarstvo građevinarstva i Vlada našli način da iz budžeta ministarstva obezbede još dve milijarde dinara, da bude završen i krak kod Subotice.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja