Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Škola “Ivan Sarić” dobila nagradu “Đorđe Natošević”
  Bajić: Istakli smo se dobrim radom
  14.11.2016.

  Srednja tehnička škola „Ivan Sarić" iz Subotice poglašena je za najbolju školu na teritoriji AP Vojvodine i dobila priznanje „Đorđe Natošević". Na konkurs za ovu kategoriju se prijavilo 70 škola iz Vojvodine ali ova subotička škola se istakla po pitanju dualnog obrazovanja.

  4611_1.jpg

  Novčana nagrada iznosi 500 000 dinara.

  Direktor škole Ivan Bajić kaže da su za ovo visoko priznanje svi zaslužni. Dodela je održana u Novom Sadu 9. novembra.

  „Nagrada je potvrda našeg kvaliteta koji je jasno vidljiv već prilikom samog upisa učenika. U školskoj 2014/2015. godini smo upisali 351 učenika, a ove školske godine je, i pored smanjenja broja dece koja završavaju osnovnu školu, zabeležen porast i u prvi razred je upisano 400 učenika. Ono što je evidentno jeste da je minimalni broj bodova za upis za pojedine obrazovne profi le 87, što je znak da je povećan broj odličnih učenika koji upisuju našu školu. Nagrada je dodeljena zbog ostvarenih rezultata, povećanja bezbednosti i međusobne tolerancije učenika, razvijanja sistema kvaliteta rada ustanove, organizacije i rukovođenja. Prijatno smo iznenađeni ovim priznanjem koje značajno doprinosi ugledu škole i gradu Subotici, ali nas ujedno obavezuje da ubuduće ulažemo još više napora radi postizanja što boljih rezultata. Posebnu zahvalnost dugujem nastavnicima, učenicima i svim ostalim zaposlenima u školi koji su svojim radom, potencijalom, zalaganjem, zaslužni za postignute rezultate”, istakao je za Subotičke novine Ivan Bajić, direktor Srednje tehničke škole „Ivan Sarić”.

  Priznanje „dr Đorđe Natošević“ je najprestižnija nagrada u prosveti u Vojvodini koja se dodeljuje za ostvarene izuzetne rezultate u poslednje dve godine.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja