Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Besplatan internet svim posetiocima šetališta na Paliću
  WI-FI PARK u Velikom parku na Paliću!
  18.11.2016.

  Na šetalištu u Velikom parku, najposećenijem turističkom delu Palića, postavljen je „Wi-Fi park“, koji će pružati brz, kvalitetan i besplatan internet svim posetiocima Palića.

  „Wi-Fi park“ je rezultat saradnje između AD „Telekom Srbija” i preduzeća „Park Palić”, na području primene savremenih tehnologija u razvoju turizma, a zahvaljujući značajnoj donaciji „Telekoma Srbija”, i ovaj segment će doprineti razvoju turističke destinacije Palić i jačanju konkurentnosti na regionalnom tržištu.

  4628_1.jpg—Naš zajednički cilj je zadovoljstvo korisnika odnosno turista, te ćemo u tom pravcu oblikovati strategije i planove te pokušati da budemo maksimalno aktivni u procesu reagovanja i prilagođavanja najnovijim tehnologijama, a samim tim i izmenjenim potrebama naših klijenata. Želimo svim posetiocima lep boravak na Paliću, u nadi da će uz pomoć „Wi-Fi parka“ pronaći u najkraćem roku sve što ih zanima i podeliti sa prijatljima utiske sa Palića, saopštili su Ilija Markov, kordinator Izvršne jedinice Subotica AD „Telekom Srbija“ i Goran Gabrić, direktor doo „Park Palić“.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja