Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Hronika
  Divljao automobilom na Radijalcu
  19.11.2016.

  Divljao Gradom, slupao auto, a onda hladnokrvno izveo psa i seo na klupu!

  U ponedeljak, 14. novembra, posle 15 sati, u centru Subootice, mladića koji je divljao automobilom, nedaleko od kružnog toka na Radijalcu privela je policija. Divljanje automobilom je trajalo duže vreme, a mladić koji je, prema rečima očevidaca, mogao imati nešto više od 20 godina, nije prestajao da besomučno jurca na toj lokaciji, obično prepunoj pešaka i đaka iz obližnje škole. Veliko je čudo da nije bilo žrtava, jer je momak besomučno jurcao na tom delu kolovoza, dok nisu reagovali stanari obližnjih zgrada, kažu očevici.

  4633_1.jpg

  -Škripalo je toliko da smo mislili da ima mrtvih, a policiju smo pozvali kad smo videli da ne prestaje da divlja. Čovek bi pomislio da hoće da se ubije, verovatno je ili pijan ili drogiran, kaže jedan od pešaka koji su prolazili tim putem, osvrćući se za već izudaranim automobilom.

  Škripa kočnica izbezumila je stanare obližnjih zgrada, a kada je automobilom prešao na drugi kolovoz i razbio šoferšajbnu i prednji deo automobila, pozvali su policiju. Pretpostavlja se da mladić ipak nije bio povređen, jer je nakon što je skršio automobil, hladnokrvo izveo psa i seo na obližnju klupu.

  Policija je odmah stigla na lice mesta i privela mladića, a slupano vozilo je odnela dežurna služba JKP Parking. Policija je potvrdila da će protiv privedene osobe biti podneta prekršajna prijava.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja