Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Posle 8 godina, 2. decembra Zdravko Čolić ponovo u Subotici
  Koncert najpopularnije zvezde na Balkanu
  19.11.2016.

  Na gradskom trgu, 16. novembra 2016. godine, verni obožavaoci popularnog pevača Zdravka Čolića, imali su priliku da se slikaju sa svojim idolom i ovekoveče njegov dolazak u Suboticu uoči koncerta. Dolazak je uveličao naš olimpijski prvak Davor Štefanek, koji je sa Čolom prošetao centrom grada, zatim su obilši Vinariju „Zvonka Bogdana” na Paliću, gde ih je ugostio domaćin Zvonko Bogdan. Uz čašu dobrog vina i veoma prijatnom ambijentu, protekao je razgovor i upoznavanje tri velike zvezde naših prostora.

  4634_1.jpg

  U okviru posete raskošne Vinarije, Zdravko Čolić je sa iščekivanjem i radošću najavio koncert koji će održati u Hali sportova 2. decembra i obećao publici bogat, sadržajan koncert i zagarantovan provod u koji niko ne sumnja, jer kad je u pitanju balkanska zveza kao što je Čola, dobar provod i hitovi su prva asocijacija.

  — Koncert je u sklopu koncerata koje smo radili poslednjih nekoliko godina. Ne postoji više razlika između turneja, ali uvek je lepo obići gradove u našem regionu, posebno u našoj zemlji. Obradovao sam se pozivu da dođem u Suboticu, organizatori su odradili dobar posao. Planiramo jedan lep i bogat program, verujem da ćemo svi biti dobro raspoloženi i da ćemo uživati, ističe Zdravko Čolić.

  Podsećamo građane da su karte već u prodaji i da ih mogu kupiti na prodajnim mestima „Eventima”, kao i u kafeima „Bulevar” i „Borsalino“ i turističkoj agenciji „Big Blue”.

  M.Z.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja