Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 16.07.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Udruženje Kraljevina Srbija GO Subotica organizuje humanitarnu akciju za pomoć maloj Ivi Zvekić
  Iva i dalje čeka na pomoć
  28.11.2016.

  Udruženje Kraljevina Srbija, Gradski odbor Subotica, organizuje humanitarnu akciju za pomoć našoj sugrađanki Ivi Zvekić, u subotu, 26. novembra u 11 časova, u Dečijem pozorištu.

  Akcija predstavlja nastavak kraljevskog humanitarnog odbojkaškog turnira koji je održan krajem septembra na Prozivci.

  4670_1.jpg

  - Sav prihod od turnira u septembru išao je za pomoć našoj Ivi Zvekić, a mi tradiciju i akciju nastavljamo četvrtim kraljevskim balom u Subotici i pozivam sve sugrađane da dođu u Dečije pozorište u subotu, kako bi još više pomogli Ivi - rekao je Dragan Matović, predsednik Udruženja Kraljevina Srbija.

  Na sceni Dečijeg pozorišta biće odigrana predstava „Par cipela“, cena ulaznice je 200 dinara, a ceo prihod biće namenjen lečenju Ive Zvekić.

  - Predstava „Par cipela“ je jedna od najznačajnijih predstava koja je nastala ove godine na teritoriji naše države, pokupila je nekoliko grand prija i to je predstava koju naša publika jako dobro poznaje. Biće vam toplo srce, ukoliko znate da nekome pomažete - izjavila je Marta Aroksalaši, direktor Dečjeg pozorišta u Subotici, koje pored predstave ustupa i svoju scenu kao pomoć maloj Ivi.

  Osnovna baletska škola „Raičević“ se rado odaziva humanitarnim akcijama, pa će i ovaj put dati svoj doprinos. Učenica škole Jelena Milošev i bivši učenik Nikola Stamenković izvešće adađo iz baleta „Don Kihot“.

  - Podsetiću da ovo nije prvi put da se naša deca i škola uopšte odaziva humanitarnim akcijama i nastavićemo u tom pravcu. Iskreno se nadam dobrim i pozitivnim vestima u vezi sa malom Ivom - rekla je Natalija Raičević, iz baletske škole „Raičević“.

  Maloj Ivi je leukemija dijagnostikovana u aprilu ove godine. Kroz brojne humanitarne akcije koje su u međuvremenu organizovali građani i razne organizacije, prikupljeno je 35.000 evra, a za operaciju na Klinici u Bolonji u Italiji, nedostaje još 60.000 evra. Dragan Zvekić, otac Ive Zvekić, zahvalio se svim ljudima koji su i do sada pomagali i izrazio nadu, da će se pomoć za njegovu ćerkicu, ipak na kraju prikupiti.

  -Iva je nedavno napunila sedam godina, trenutno se nalazi u bolnici u Novom Sadu, u stabilnom je zdravstvenom stanju, ali joj je operacija potrebna. Ne gubimo veru i nadu da ćemo moći da odemo na operaciju i izlečimo našu devojčicu - izjavio je Dragan Zvekić. On je podsetio da je preko humanitarne organizacije Novi Beograd - Aleksandar Šapić pokrenut sms broj 201 3030, kojim se poruka tarifira sa 100 dinara, te je pozvao sve koji mogu da pomognu, da to i učine i tim putem.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja