Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada
  Na kraju Gat, Ker, Mali Bajmok i Zorka
  02.12.2016.

  U ove četiri mesne zajednice, naredne nedelje završava se jesenje spremanje grada u toku kojeg, po dugogodišnjoj tradiciji, građani u određeno vreme mogu da odlože čvrsti otpad koji inače ne spada u kućno smeće u za to postavljene kontejnere velike zapremine na određenim mestima u gradu i vangradskim naseljima.

  4684_1.jpgU Mesnoj zajednici Gat u ponedeljak i utorak, 5. i 6. decembra, posude će biti na uglu ulica Bartola Kašića i Ruđera Boškovića, Ivana Kukuljevića i Dragojle Jarnjević, Marka Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve i Filipa Kljajića i Bačke.

  Takođe u ponedeljak i utorak, akcija će se sprovoditi i u Keru. Kontejneri će se naći na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, na sredini ulice Sergeja Jesenjina, u ulici Ivana Antunovića – kod samoposluge, i na uglu ulica Vase Pelagića i Kerske.

  U sredu i četvrtak, 7. i 8. decembra, na redu će biti Mali Bajmok. Tu je, zbog pijace, predviđeno i nešto više kontejnera nego na drugim mestima, pa će se oni razmestiti na uglu Sivačkog puta i ulice Braće Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, Albe Franciškovića i Batinske, Radoja Vujoševića i Kisačke, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske i na raskršću Tavankutskog i Somborskog puta.

  Poslednja po redu, u petak i subotu, 9. i 10. decembra, biće Mesna zajednica Zorka. Mesta za odlaganje ove vrste otpada predviđena su na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove, Petra Popovića Age i Alekse Kokića, Proleterskih brigada sa Somborsko, Zorkinom i dr Ferenca Bodrogvarija i na uglu ulica Jokai Mora i Kristifora Kolumba.

  M R

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja