Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  U Subotici demoliran restoran „Green food”, kraj policijske stanice
  Povređenom mladiću razbijali glavu kuhinjskim priborom!
  04.12.2016.

  U Subotici je juče oko tri sata ujutro demoliran ugostiteljski objekat „Green food” d.o.o. koji se nalazi u centru, svega desetak metar od policijske stanice i zgrade zatvora. U nasilnoj tuči koja je izbila između dve grupe mladića, teško je povređeno više osoba, dok su zaposlenoj ženskoj osobi koja je služila hranu, kako saznajemo, stolicom razbili glavu, kada je zamolila da ne lome restoranski inventar. Najviše povreda je zadobio mladić koji je sa društvom i jednom devojkom sedeo u lokalu, njemu su nanete povrede po glavi.

  4694_1.jpg

  Tuča je izbila oko tri sata ujutro, dok je u Green foodu, gde se služi hrana i piće tokom čitave noći, za stolom sedelo nekoliko mladića sa jednom devojkom, zbog koje je navodno masakr nastao, u momentu kada se u objektu pojavilo još troje momaka.

  Na podu restorana je bila svuda krv, a tuča se prenela u kuhinjski deo, gde je prema rečima osoblja potpuno demoliran frižider, dok je jedan od momaka nožem nasrnuo na momka, koji je pokušao da se skloni u kuhinju.

  4694_2.jpg
  Zorica Pavlović ujutro zatekla
  policiju i sudske istražitelje

  Zorica Pavlović radi odnedavno u tom objektu, a kaže da nije bila dežurna te noći, ali da je ujutro, kada je u šest stigla na posao, zatekla policiju i sudske istražitelje.

  —Koleginica je radila noćnu smenu sa još jednim kolegom, a u zoru oko tri sata, u lokalu su sedela dva ili tri momka sa jednom devojkom. To mi je prenela koleginica, kao i da su sedeli za stolom blizu kuhinje i pili pivo. Bili su malo u pripiti, a onda su u lokal ušla još tri momka. Čim su ušli na vrata, jedan od njih se pogrdnim rečima obratio devojci „aha, tu si k....”. nakon toga je počela svađa i tuča, stolovi i stolice da bacaju po lokalu. Kolega koji radi, sekao je meso u kuhinji, ušli su tamo, stolicom udarili zaposlenu ženu u leđa, a kolegu su šutnuli u kolena i odgurnuli, kaže Zorica i dodaje da očevici tvrde da u toj gužvi, kao da se nije znalo ko koga bije.

  —Demolirali su u kuhinji frižider, tanjirima su lupali već teško povređenog mladića u glavu, sav je bio krvav. Koleginica je pozvala policiju, koja je došla u lokal vrlo brzo, jer su tu u komšiluku. Momci koji su se držali na nogama su pobegli odmah preko ulice, a sve se slomilo na mladiću kojeg su zatekli u lokalu sa devojkom i dva druga. Od jutros, kada sam preuzela smenu, pominje se da pretučeni momak radi u kafiću pored nas. Policija je uzela izjave i od devojke, koja je navela imena prisutnih koji su učestvovali u tuči, a imali su nešto preko 20 godina. Jadnom momku koji je najviše povređen, sve tanjire za pomfrit su slupali o glavu, krvi je bilo na sve strane. Čak je i teška Cepter šerpa, sa ručicama od čeličnog materijala savijena, odneli su je kao dokazni predmet oko povrede, kaže Zorica.

  Ona sa snebivanje tvrdi da je momak kojeg su tukli bio zaista unakažen, „nisu mu se oči videle od krvi”. Pohapsili su ih i priveli, i one koji su pobegli pre dolaska policije. Kuhinja je bila demolirana, tu je mnogo oštrih predmeta, pa je krvi bilo i na podu i zidu. Kako se priča, sukob je nastao zbog devojke. Pijani su došli već u ovaj lokal, a do devet sati jutros nismo mogli početi da radimo. Ne znam da li je policija odnela povređenog momka u bolnicu ili je hitna došla po njega, a dežurna koleginica Vesna, koju su stolicom udarali je dala izjavu policiji o povredama i lomu. Vlasnik lokala je na putu u Crnoj Gori, i tek će sutra da dođe u demolirani lokal, koji smo nakon odlaska policije i ribanja krvavih podova otvorili, ispričala je Zorica Pavlović.

  Do poslepodneva policija nije uputila saopštenje o incidentu.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja