Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Zanimljiva humanitarna šahovska manifestacija u Subotici
  Građani sa članovima „Beatrise Napuljske“ igrali šah
  17.12.2016.

  Šahovski klub „Beatrisa Napuljska“ na Gradskom trgu u Subotici u sredu, 14. decembra od 13 sati održao je zanimljiv, pravi šahovski spektakl, u kojem članovi kluba sa prolaznicima na Trgu igrali šah do 16 sati, po izuzetno hladnom vremenu, u humanitarne svrhe.

  4745_1.jpgTaj tradicionalni šahovski turnir je i humana manifestacija, koja ovom akcijom uključuje u šahovsku igru građane Subotice, da zajedno pomognu siromašnim porodicama u Subotici, a zanimljiv šahovski turnir građana u organizaciji je podržala i Panon TV. Iako je dan bio izuzetno hladan, manifestaciju su podržali i poznati i anonimni građani, bez obzira na nacionalnost, a među njima komičar Srđan Olman, karikaturista Atila Salai, pevačica Larisa Ivanković, glumac Zoltan Mezei, roleraš Renato Miškolci, etno muzičar Gabor Juhas, modni frizer Imre Baranji, poslastičar Ismail Nezirović, novinar Gabor Agardi, šahistkinja Kristina Kečkemeti i Robert Utcai.

  U akciju je uključeno i 10 najboljih mladih šahista iz Subotice, kao i brojni volonteri.

  Na Gradskom trgu postavljena je velika šahovska tabla sa figuricama, a na svakih pola sata menjaju se šahovski igrači neobičnog turnira. U timovima su građanin sa jedne i imladi šahista sa druge strane. Veliki broj Subotičana danas se uključio u šahovski spektakl na Trgu.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja