Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Честиткa протонамесника Драгана Стокина за благословен и честит Божић 2016. године
  Богомладенац на радост свима!
  24.12.2016.

  Веома ми је драго што сам и ове године, као старешина храма Светог Вазнесења Господњег у Суботици у прилици, да упутим Божићну честитку верницима сестринске римокатоличке Цркве, као и свим људима који славе Рођење Спаситеља Господа нашега Исуса Христа по григоријанском календару.

  4774_1.jpg
  Протонамесник Драган Стокин

  Такође искрено желим, и Богомладенцу се молим, да се Духом Својим Светим yсели у све нас. Да нас просветли као што је обасјао мрачну пећину Bитлејемску. Да прожме Собом сваку делатност нашу. Да свештеничка беседа буде инспирисана Јеванђељем, које спасава, а не земном политиком и оним што разара.

  Да политичари, функционери и сви јавни делатници делају и земље устројавају по Благослову Његовом, уз садејство Духа Његовог, Духа који на добро устројава и од пропасти спасава. Да се млāди жене и удају, децу да себи на радост рађају. Да нам просвета децу просвећује. Да се сви страдалници од страдања свога спасу. Да ратови престану. Да се разорене земље наново изграде, опораве. Да се они који су потерани од домова својих кући врате.

  Да се Мир Божији, Вишњи Мир оваплоти у пуноћи, да не остане само скрајнути повод за још једно земаљско славље и телесну насладу.

  У име своје сабраће суботичких свештеника, суботичких православних верника и своје лично име

  Протонамесник Драган Стокин

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja