Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Subotičanima Grad tradicionalno poklanja praznični doček i koncert
  Doček na gradskom Trgu, sa Gocom Tržan!
  27.12.2016.

  Obucite se toplo Subotičani, a Goca Tržan će vas toplo dočekati na gradskom Trgu i ući sa vama u Novu godinu, radujući se subotičkom koncertu, koji je i za nju simboličan, kako je istakla, jer je u Subotici i počela karijeru sa bendom „Tap o11” • Grad izdvojio 2,9 miliona za manifestacije Dočeka Nove godine!

  4786_1.jpg 

  Grad tradicionalno poklanja svojim građanima doček Nove godine na Trgu, a ove godine će, poput velikih gradova i Subotica dobiti veliki muzički spekatkl, jer će na gradskom trgu sa njima biti muzička zvezda Goca Tržan. Iz budžeta je izdvojeno 2,9 miliona dinara za novogodišnje manifestacije, a u Gradskoj kući će u Velikoj većnici, 30. decembra, biti održan i Novogodišnji koncert Vojvođanskog kamernog orkestra.

  Jasmina Stevanović, koordinatorka Radne grupe za organizovanje proslave dočeka nove 2017. godine, istakla je na konferenciji za novinare, da subotička lokalna samouprava tradicionalno pre Nove godine organizuje na Trgu koncert izvođača, za koga smatra da će svojim programom zadovoljiti ukuse najšire publike.

  - Želeli smo da građanima pružimo priliku da dođu i da besplatno uživaju u koncertu naše popularne pevačice i da provedu novogodišnju noć u lepoj atmosferi. Upoznati smo sa inicijativom da se novac da u humanitarne svrhe, ali je inicijativa stigla kasno, kada su već dogovori oko organizacije proslave bili uveliko u toku, rekla je pored ostalog Jasmina Stevanović.

  Poručila je takođe, da je koncert dobra prilika, da Subotičani pokažu solidarnost i da u novogodišnjoj noći pošalju sms poruke i pomognu onima kojima je potrebno.

  Kako je najavila na konferenciji velika zvezda Srbije Goca Tržan, i sama će uputiti sa bine apel, da građani jednim sms-om pomognu onima kojima nedostaje novac za njihove potrebe ili lečenje.

  —Tokom godine, više od trećine mojih koncerata bilo je u humanitarne svrhe. Koncert je organizovao Grad. U dogovoru sa ljudima iz grada pokrenućemo akciju da sa svojih telefona, pored novogodišnjih čestitki pošaljemo jednu ili dve poruke na humanitarne brojeve, istakla je Goca Tržan.

  Istakla je i da se raduje koncertu, iz ličnih razloga.

  —Osim dobre zabave koju ću Vam prućiti od srca, za mene Subotica ima veliku simboliku, jer sam na neki način ovde počela svoju karijeru i sve što smo na početku snimali i nastupali sa grupom „Tap 011“ dešavalo se u Subotici. Ono što mogu da obećam je dobra atmosfera i dobra pesma, istakla je u Subotici Goca Tržan, sa kojom će Subotičani od 23 sata do jedan iza ponoći, zajedno biti na dočeku Nove 2017. godine.

  Miloš Nikolić, profesor violine, najavio da će u petak 30. decembra biti održan koncert Kamernog orekstra, nastupiće 30 članova, Mirna Radulović i Amela Kiš, uz Štrausa i božićne pesme, a dirigent je virtuozni Čaba Paško. Ulaznice su 2000 dinara.

  Branislav Joka, direktor Tržnice, u ime organizatora je rekao, da će Trg biti ograđen i obezbeđen i apelovao je na građane i mlade da ne koriste pirotehnička sredstva.

  Nada Harminc Karanović

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja