Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.07.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Socijala
  U Beogradu dodeljena priznanja Čovek godine u oblasti socijalne zaštite
  Nagrada - Vesni Margaretić
  27.12.2016.

  Godišnja priznanja "Čovek godine", koja Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dodeljuje ustanovama i izuzetnim pojedincima koji rade u sistemu socijalne zaštite, uručena su u sredu, 21. decembra u Beogradu u Narodnom pozorištu.

  Nagrade su dodeljene u pet kategorija u cilju pružanja podrške i isticanja pojedinca koji su svojim radom doprineli unapređenju socijalne zaštite i to: pojedincu, profesionalcu, stručnjaku zaposlenom u Centru za socijalni rad, ustanovi socijalne zaštite za smeštaj odraslih i starijih lica kao i licu koje je pre odlaska u penziju bilo zaposleno u sistemu socijalne zaštite i hranitelju.

   4788_1.jpg

  U kategoriji zaposlenih u Centru za socijalni rad ili organu starateljstva nagradu je dobila Vesna Margaretić, dipl.socijalni radnik, rukovodilac Službe za zaštitu dece i mladih, Centra za socijalni rad Grada Subotice.

  - Sve ove godine moga rada u socijalnoj zaštiti, nisu bile inspirisane nagradama i priznanjima. Moja inspiracija su bili moji korisnici, kolege, porodica i potreba da svojim radom i svojim znanjem, pomognem onima kojima je moja pomoć potrebna. Hvala svima koji su mi ukazali poverenje i učinili da ovaj dan nikad ne zaboravim - izjavila je za "Subotičke novine" Vesna Margaretić, dipl. socijalni radnik.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja