Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Jasmina Stevanović primila nagradu u ime Grada
  Subotica dobila priznanje „BEES AWARD 2016“
  28.12.2016.

  Gradu Subotici je u četvrtak u Sava centru u Beogradu uručeno priznanje za iskazanu izuzetnu društvenu odgovornost u dužem vremenskom periodu, na korist najšire društvene zajednice i opredeljenje ka racionalnom korišćenju energije, unapređenju energetske efi kasnosti i zaštiti životne sredine. Priznanje je primila predstavnica grada Subotice, Jasmina Stevanović, na svečanosti u Sava centru.

  4793_1.jpg

  Odluku o dodeli javnog priznanja doneli su kompanija „Mas medija internešenel“ i Stručni kolegijum biznis konferencije Biznis energetske efi kasnosti u Srbiji, koji su i organizatori konferencije, uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije i Inženjerske komore Srbije.

  Jasmina Stevanović se zahvalila u ime grada Subotice i gradonačelnika Bogdana Labana, na priznanju i rekla da ova nagrada potvrđuje da je Subotica jasno opredeljena ka racionalnom korišćenju energije, unapređenju energetske efi kasnosti i zaštiti životne sredine, i da je ona izazov u budućnosti, da se učini i korak više, pošto Grad na severu Srbije potencijalnim investitorima nudi značajne mogućnosti za započinjanje biznisa u više oblasti - od proizvodnje do pružanja usluga.

  Prezentaciju na temu „Energetska potrošnja u funkciji ekonomskog razvoja grada Subotice” održao je samostalni stručni saradnik za energetiku, Vicko Marko Mamić.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja