Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Nenad Sekulić, novi načelnik PU Subotica
  20.01.2017.

  Nenad Sekulić postavljen je za načelnika subotičke policije, umesto Milorada Šušnića, koji je na toj funkciji bio nepunih šest meseci, potvrđeno jer za Subotičke novine iz policijske uprave u Subotici.

  Nenad Sekulić nije radio u policijskoj upravi, već je za načelnika subotičke policije postavljen sa mesta zamenika načelnika Regionalnog centra granične policije, ka Mađarskoj, koji se nalazi na putu prema Kelebiji.

  4883_1.jpgŠušnić se sada vratio u novosadsku policiju, iz koje je došao u Suboticu, iz novosadskog odseka kriminalističke policije, sa mesta šefa odeljenja za razbojništva, iznude i otmice. Šušnić je postavljen na mesto prethodnog načelnika subotičke policije Borivoja Mucalja, ubrzo posle ubistva Mirka Miličevića u Subotici, a posle nepunih pola godine u Subotičkoj policiji, vraća se u Novi Sad.

  Šušnić je na funkciju načelnika subotičke policije postavljen kao vršilac dužnosti, zajedno sa Goranom Radonjićem, koji je do tada u Policijskoj upravi Novi Sad bio šef Grupe za opšti kriminal.

  Tokom poslednji šest meseci u Subotici su racije i vanredne kontrole po noćnim lokalima bile učestalije, što je svakako ulivalo nadu, da se krenulo odlučnije u borbu protiv kriminala, trgovine narkoticima i drugih krivičnih dela.

  Šušnić je imenovan na mesto dosadašnjeg načelnika novosadske PU, Siniše Radakovića, koji posle smene, kako se nezvanično tvrdi, preuzima dužnost u beogradskoj Direkciji policije, a dužnost načelnika novosadske policije obavljao je od septembra 2014.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja